close
България

Хванаха пияни и дрогирани шофьори в Бургаско

policiq-kat

На  25.03.т.г. на КПП Руен служители от Районно управление – Руен спрели за проверка л.а. «Форд Сиера», с бургаска регистрация, управляван от 45- годишния А.И. от Айтос, като констатирали, че същият шофира след употреба на алкохол с концентрация – 1,99 промила. А.И. е задържан с полицейска заповед за задържане за срок до 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 26.03.т.г. около 15.40 ч. в района до бл. 70 в к-с «Лазур», служители от Пето Районно управление – Бургас спрели за проверка лек автомобил «БМВ 320», с бургаска регистрация, управляван от 24- годишния П.К. от Бургас, като констатирали, че същият шофира след употреба на наркотични вещества / амфетамин и метамфетамин/. П.К. е задържан с полицейска заповед за задържане за срок до 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 26.03.т.г. около 22.30 ч. пред комплекс «Амадеус-5» в Слънчев бряг, служители от Районно управление – Несебър спрели за проверка л.а. «БМВ 530 I“, с бургаска регистрация, управляван от 19- годишния Я.К. от Несебър, като констатирали, че същият шофира след употреба на наркотични вещества / канабис/. Я.К. е задържан с полицейска заповед за задържане за срок до 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

Служители от Районно управление – Поморие спрели за проверка в близост до «Аквапарка» в Поморие лек автомобил «Лада 2105», с бургаска регистрация, управляван от 34- годишния М.Н. от Бургас, като констатирали, че същият шофира след употреба на алкохол с концентрация – 0.51 промила в срока на изтърпяване на влязла в сила присъда за същото деяние. По случая е образувано бързо полицейско производство.