close
България

Хванаха пияни шофьори в Бургаско

kat

На 15.05.т.г. около 07.30 ч. в района на КПП-1, служители от Второ Районно управление – Бургас спрели за проверка лек автомобил „БМВ 316”, с бургаска регистрация, управляван от 33- годишния Я.П. от Бургас, като констатирали, че същият шофира след употреба на алкохол с концентрация – 1.56 промила. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 16.05.т.г. около 00.05 ч. на бургаския булевард „Тракия”, до магазин „Технополис”, служители от Второ Районно управление – Бургас спрели за проверка лек автомобил „Рено Лагуна”, с бургаска регистрация, управляван от 37- годишния К.Г. от Бургас, като констатирали, че същият шофира след употреба на алкохол с концентрация – 1.86 промила. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 13.05.т.г. около 02.10 ч. в с. Чукарка, общ. Айтос, служители от Районно управление – Айтос спрели за проверка л.а. „Пежо 206”, с бургаска регистрация, управляван от 26- годишния С.И. от с. Чукарка, като констатирали, че същият шофира след употреба на алкохол с концентрация – 1.95 промила. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 16.05.т.г. около 01.00 ч. в района на кръгово кръстовище „Грънците” в посока кръстовище „Винаров” в Несебър, служители от Районно управление – Несебър спрели за проверка лек автомобил „Опел Виваро”, със сръбска регистрация, управляван от 33- годишния сръбски гражданин Д.Р., неорганизиран турист, отседнал в Несебър, като констатирали, че същият шофира след употреба на алкохол с концентрация – 2,26 промила. По случая е образувано бързо полицейско производство.