close
България

Хванаха пияни шофьори на пътя в Бургаско

kat

На 09.07.т.г. около 18.10 ч. в с. Ябълчево, общ. Руен, служители от Районно управление – Руен спрели за проверка лек автомобил «Опел Астра», с бургаска регистрация, управляван от 35- годишния К.М. от с. Ябълчево, като констатирали, че същият шофира след употреба на алкохол с концентрация – 1,95 промила. К.М. е задържан със заповед за задържане за срок до 24 ч. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 10.07.т.г. около 02.00 ч. на кръстовището на бургаските улици «Булаир» и «Цар Симеон», служители от сектор «Специализирани полицейски сили» при ОДМВР – Бургас спрели за проверка лек автомобил «Фолксваген Туарег», със софийска регистрация, управляван от 36- годишния Ц.Б. от София, като констатирали, че същият шофира след употреба на алкохол с концентрация – 1,57 промила. Ц.Б. е задържан със заповед за задържане за срок до 24 ч. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 10.07.т.г. около 08.25 ч. на бургаската улица «Христо Ботев» до дом № 93,  служители от сектор «Пътна полиция» при ОДМВР – Бургас спрели за проверка л.а. «БМВ 318 I”, с бургаска регистрация, управляван от 49- годишния К.И. от Бургас, като констатирали, че същият шофира след употреба на алкохол с концентрация – 1,33 промила. К.И. е задържан със заповед за задържане за срок до 24 ч. По случая е образувано бързо полицейско производство.