close
LifeStyle

Храните, които възвръщат свежия ни вид

hrani

Случвало ли ви се е, уж да си легнете навреме и в добра форма, а на другата сутрин да се събудите уморени и подпухнали. В такива случаи не ви се иска да се показвате навън, но работата и срещите ви са неотложни. Какво бихте могли да направите, за да добиете бързо свеж вид? Редакторите на AdMe.ru са подбрали списък от няколко полезни храни, които бързо ще решат този проблем, предава Мениджър Нюз.

Нека ги видим.

1. Ябълки От 2 до 4 ябълки на ден биха се справили с проблема подпухване и отоци. Освен това те подобряват храносмилането, намаления апетит и ни защитават от различни заболявания. Могат да се хапват сурови или запечени. Ако изяждаме по една ябълка на гладно всеки ден, това ще ни помогне да се отървем и от излишните килограми.

2. Магданозът се отличава сред другите зеленини не само по къдравата си “коса”, но и с отличните си диуретични свойства. Салата от магданоз за закуска ефективно премахва подпухналостта. Той не губи полезните си свойства дори ако е замразен или изсушен. Съдържа малко калории и много протеини, което е от съществено значение в диетите.

3. Малини, ягоди, череши ефективно отделят излишната течност от организма, поради високото си съдържание на калий и магнезий.

4. Елда Може да не е най-вкусното ястие, но порция безсолна купа елда за вечеря ще ни даде нов облик на сутринта. Струва си.