close
България

Части от Сливен без вода днес

voda2-840×500

“Водоснабдяване и Канализация-Сливен“ уведомява своите потребители, че поради извършване на авариен ремонт на 07.02.2024.(сряда)  до 15.00ч, ще бъде прекъснато водоподаването в кв.“Надежда“.

„Водоснабдяване и Канализация – Сливен“ ООД уведомява своите потребители, че във връзка с изпълнение на връзки със съществуващи водопроводи в участъка от ул. „Генерал Скобелев“ до кръстовището на ул. „Великокняжевска“ с ул. „Г.С.Раковски“, ще бъде спряно водоподаването на 07.02.2024 г. (сряда)  до 19:00 ч.:

– За района на площад „Хаджи Димитър“ .

При възникнали непредвидени ситуации, които налагат удължаване срока на работните дейности повече от 12 часа, ВиК Сливен ще осигури водоноска, която ще бъде на разположение на гражданите от засегнатите райони.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

За въпроси и повече информация, гражданите могат да се свържат с ВиК оператор на безплатен национален телефон 0800 80 180.

Строително-монтажните работи са във връзка с изпълнението на проект „Доизграждане и рехабилитация на водоснабдителната и канализационната инфраструктура в агломерации с население с над 10 000 еквивалент жители, попадащи в обхвата на обособената територия на „Водоснабдяване и Канализация – Сливен“ ООД.