close
България

Четирима пострадаха при катастрофа в Бургас

lineika

На 03.12.т.г. около 13.58 ч. на пътната улична отсечка в района до бл. 51 в к-с «Изгрев», настъпва ПТП между : л.а. «Кия Соренто», с бургаска регистрация, управляван от 51- годишния Д.Д. от Бургас, лек автомобил «Ауди А 4», с бургаска регистрация, управляван от 19- годишния В.Г. от Бургас и паркиран лек автомобил «Фолксваген Шаран», с бургаска регистрация, собственост на 65- годишен бургазлия.

От ПТП пострадали : водачът на л.а. «Кия Соренто» – Д.Д., който с комоцио, без опасност за живота, е настанен за лечение в УМБАЛ – Бургас, водачът на лекия автомобил «Ауди А 4» – В.Г. / получил мозъчно сътресение и контузия на главата, без опасност за живота, откаран за преглед в УМБАЛ – Бургас/ и неговите спътници : 19 -годишните П.В. и З.П., и двамата от Бургас, които са прегледани в УМБАЛ – Бургас и освободени с диагноза «мозъчно сътресение», без опасност за живота.

Причини за ПТП : неспазване на пътен знак «СТОП» от водачът на лекия автомобил «Кия Соренто», с което отнема предимството на лекия автомобил «Ауди А 4», а той от своя страна след сблъсъка, се отмества и се удря в паркирания лек автомобил «Фолксваген Шаран».