close
България

Четирима ранени при катастрофа на пътя Карнобат – Бургас

lineika-policiq

На 19.07.т.г. около 18.30 ч. на пътя Карнобат – Бургас, км. 449 в района на кръстовището с пътя за Шумен, възниква ПТП между : лек автомобил «Опел Комбо», със софийска регистрация, управляван от 74- годишния И.Л. от София и лек автомобил «Опел Астра», със старозагорска регистрация, управляван от 51- годишната Т.П. от Гурково.

От ПТП пострадали : Б.Б., 54- годишна от Николаево / пътуваща в л.а. «Опел Астра», настанена за лечение в УМБАЛ – Бургас в отделение «Ортопедия» с диагноза «луксация на тазобедрената става», без опасност за живота/, В.Ц., 49- годишна от Стара Загора / пътуваща в л.а. «Опел Астра», настанена за лечение в «Бургас мед» в отделение «Реанимация» с диагноза «шок и политравма», без опасност за живота, водачката на л.а. «Опел Астра» – Т.П. / настанена за лечение в УМБАЛ – Бургас в отделение «Хирургия» с диагноза «контузия на корема и гръдния кош», без опасност за живота/ и водачът на л.а. «Опел Комбо» – И.Л. / прегледан в УМБАЛ – Бургас с диагноза «охлузно-контузни рани», без опасност за живота – освободен е за домашно лечение/.

Вероятна причина за ПТП : водачът на л.а. «Опел Комбо», движещ се по пътя от Шумен към Карнобат, не спира на пътен знак «СТОП» и навлизайки в кръстовището с главния път Карнобат – Бургас, допуска ПТП с правомерно движещия се по път с предимство от Бургас към Карнобат л.а. «Опел Астра».