close
България

Шарен фест на ръчно изработените изделия ще се проведе през април във „Флората“ в Бургас

burgas-turizym-flora

Шарен фест на ръчно изработените изделия ще се проведе през април във „Флората“. Организаторите обещават по нещо за всеки – зали, изпълнени с чара и енергията на творците – картини, скулптури, мода – мъжка, дамска и детска, аксесоари, декори за дома и офиса, свещи, бижута, бебешки дрехи, играчки и много други артикули, външни алеи със зони за релакс, хапване и пийване, приятна музика, целодневни работилници и интересни мини представления. Фестивалът ще се проведе през трите дни от 14 до 16 април. Той ще включва и благотворителна зона, където можете да направите своето парично дарение за някоя от каузите в това издание, както и да донесете ваши дрехи, аксесоари и книги.

За мъжката част от посетителите е подготвено разнообразие от автентични крафт бири, мезета – топли и студени, малиново вино и различни коктейли. Зоната за релакс е на разположение на всички! За по-активните и готови на предизвикателства посетители, ще има импровизирана сцена за караоке, музика и филми.

Ако желаете да изберете специален подарък за специален човек – това е мястото.

За малките гости организаторите са подготвили Детски работилници, които ще погълнат вниманието им и ще разгърнат тяхната креативност. През това време, мили родители – вие сте свободни да пазарувате, хапвате и пийвате.

Фестивалната гостилница ще ви изненада с разнообразие от топли и студени напитки с кафе и шоколад – веган млека и рожков, мъфини, курабийки, хляб, торти, сладкиши – здравословни и полезни, бургери и пица, хумуси и разядки, скара и местни деликатеси, крафт бира и малиново вино, както и коктейли в следобедните часове. Всичко това, приготвено на място пред вас от гостуващи майстори.

В био зоната фермери и готвачи ще ви разкажат за здравословните продукти и тяхното влияние върху нашите тела. Ще получите съвети за борба със стреса в ежедневието, за постигане на хармония със себе си и околните.

Зала 1 на ЕКСПО ЦЕНТЪР ФЛОРА пък ще се превърне в едно приключение за всеки посетител – тя ще е пълна с живи цветя и растения за дома и градината.

В центъра на събитието ще има кутия за томбола. Потърсете фестивалните флаери из града, попълнете талона на гърба им и го пуснете в нея. Ще има много подаръци и изненади всеки ден!

* За местата, на които можете да откриете флаери, посетете ФБ страницата на събитието: HANDMADE DESIGN MARKET

Събитието стартира на 14 април и завършва на 16 април – Великден. Това означава, че освен всичко друго, ще има шарени яйца, вкусни козунаци и работилници за декориране.