close
България

Ямболски гъзар се прави на мъж в Сливен, появи се със златен синджир „Версаче“, но си тръгна гол като пушка

mvr-sliven

Смел, безразсъден, дори леко глуповат мъж от Ямбол реши да се прави на гъзар на най-неподходящото за своята личност място. Въпреки студа, на 10 ноември м.г., той се изтупал с тениска, дънки и със златен синджир марка „Версаче“, струващ над 1900 лева …в Сливен, за да гостува на свой познат, когото явно искал да впечатли, пише „Флагман“.

В къщата на домакина му присъствал и сливналията Николай Д., чиито очи светнали, щом видял накита на врата на ямболлията, струващ колкото старо БМВ тройка. Около 23.00 часа пострадалият излязъл на улицата, като преди това си извикал такси, което да го върне обратно в Ямбол.

Тогава Николай Д, сложил качулката, минал край него, надявайки се, че няма да бъде разпознат, дръпнал му синджира, буквално го откъснал от врата му и избягал, но за ямболлията не било трудно да се досети кой е крадецът и веднага сигнализирал в ОД на МВР в Сливен. Няколко часа по-късно Николай Д. е задържан, обвинен е за грабеж, а делото започва утре в Окръжния съд в Сливен, съобщават от прокуратурата.