close
България

Бегликташ е туристическа атракция № 1 за 2017 година

Begliktash

Тракийското светилище Бегликташ е туристическа атракция № 1 в България за 2017 година. Това стана ясно след края на онлайн гласуването за Годишните награди в туризма, организирано от Министерство на туризма.

За една седмица морската община успя да спечели две награди – малка община с принос в туризма 2017 – в Балканските награди за туристическа индустрия, а сега – „Туристическа атракция / обект“ с Бегликташ.

И двата приза са гордост за Приморско. Те показват, че общината се развива в правилната посоката, но в същото време са повод и за поемане на нови отговорности за бъдещото развитие. Наградите са успех най-вече за хората, които живеят и работят на територията на общината.

За пореден път Приморско показа, че може да разчита на хора, който са единни и които мислят и милеят за развитието на града си. Така той успя да се пребори с номинации на туристически обекти в най-големите градове в страната.

Тази награда е голям успех за Приморско, защото признанието идва от оценката на хора, които харесват и обичат тази дестинация и които са отделили от времето си, за да я подкрепят в онлайн гласуването.

Община Приморско изказва благодарност на всички, които осъзнаха важността на този награда и я подкрепиха със своя глас.