close
България

Бургаският драматичен театър отваря врати от 1 юни

teatyr

От 1 юни Драматичен театър „Адриана Будевска“ отново отваря врати, съобщиха от културната институция.

Оттам обещават да подарят на бургазлии един интригуващ летен театрален сезон, в който са включени няколко хитови заглавия. Спектаклите ще се играят на сцената на Летния театър и на остров Св. Анастасия. За театрите на острова корабчето тръгва от Магазия 1 на Морската гара в 20 ч. Връщането обратно ще е в 22,30 ч.

Датите на спектаклите са:

3 юли – „Омайна нощ“ от 20,30 ч. на сцената на Летния театър

8 юли – „Омайна нощ“ от 21 ч. на сцената на остров Св. Анастасия

9 и 10 юли – „Лъжата“ от 21 ч. на сцената на остров Св. Анастасия

21, 22 юли и 30 август – „Умопомрачение“ от 20,30 ч. на сцената на Летни театър

29 август – „Милионерът“ от 20,30 ч. на Летния театър

Билетите ще бъдат пуснати в продажба след 1 юни в билетния център на театъра. Тел. 056/842266, 056/846040 от 10 до 18 ч. в дните от понеделник до петък.

Представленията ще се играят при допустима заетост на местата до 30% от капацитета, като е задължително носенето на маски и дезинфекциране при влизане.

Всички, които са закупили билети за отложените представления на спектаклите „Умопомрачение“ и „Милионерът“ от месеците март и април, могат да ги използват след заверка в касата на театъра за някоя от упоменатите дати в Летен театър – Бургас.

Притежателите на билети за други от отложените представления могат да ги презаверят за някои от гореизброените дати или за други спектакли, които ще се играят до 31 декември 2020 г. В този случай 20 % от стойността на презаверения билет може да ползва като бонус при покупка на билет за следващо представление.

Ако все пак някой желае да му се възстанови стойността на билета, това може да стане с предварителна заявка в билетния ни център до 20-о число на всеки месец до края на годината. Изплащането на сумите ще става последните 10 дни на месеца, в който е направена заявката.