close
LifeStyle

Годишен хороскоп за 2019 година – Овен

oven

Новата година ще ви завари в романтично настроение. Онези от вас, които все още са сами ще имат шанса да срещнат любовта на живота си през януари. Оглеждайте се по-внимателно в хората около вас. Вероятно някъде съвсем близо до вас е човека, когото търсите. В работата ще имате късмет, но той няма да продължава дълго и в края на януари ще се наложи да поработите здраво, за да докажете, че заслужавате това, което получавате, пише Actualno.com.

Февруари е месец, в който ще имате своите шансове за подобряването на материалното ви положение. Особен успех ще имат представителите на знака, които работят в сферата на технологиите.

Март е добър месец за вас ако е професионално развитие. Ако искате нещо повече за себе си ще трябва да предприемете инициативи или покажете повече качества в професионалната ви дейност. Добре е да имате реалистична представа за възнаграждението, което искате. Съществува опасност реалността и очакванията ви да се разминават. През този месец бъдете внимателни с употребата на алкохол и лекарства.

Началото на април може да ви донесе разочарования в личен план. Опитайте се да се отдалечите от негативните събития, които ви създават неприятни емоции. Използвайте времето за пътуване и запознанства с нови хора. През този месец комуникациите ще ви носят успех, както в личен така и в професионален план. Целият месец ще бъде едно бяло поле, върху което с размах ще може да начертаете вашата бъдещи планове и мечти.

Месец май ще бъде сериозно предизвикателство през годината за представителите на знака Овен. Ще имате своите препятствия, свързани пътуване в чужбина и преговорите ви с чужденци. Събитията, които ще се случват няма да се покриват с желаното от вас, а предложенията ви трудно ще бъдат приемани от началството. Имайте до себе си човек, чиито разумни съвети ще ви помогнат да се придържате към същинското положение на нещата. Краят на месеца ще ви възнагради незабравими моменти, които ще се превърнат в красиви спомени, благодарение на вашата половинка.

През първия летен месец – юни е добре да планирате вашата почивка. Съвсем няма да е рано да си починете от напрежението, което предния месец ви е подложил. Изберете нова дестинация и различен начин за разтоварване от минали години.

Юли може да ви донесе така чаканата промяна. Онези от вас които искат да започнат нов бизнес може да опитат силите си именно сега. Месецът е подходящ за предприемането на умерен риск.

През август финансовото състояние ще е стабилно. Това е добър период за инвестиции, започването на ремонт или осъществяването на мащабни покупки.

Септември няма да остави надежда за продължаващо лято и веселие. Очакват ви напрегнати дни, в които обстоятелствата ще зависят от останалите. Следете внимателно случващото се, но не влагайте прекалено много усилия, тъй като нещата няма да зависят от вас. Най-ценното ви качество през този месец ще бъде вашето търпение.

През октомври облаците ще се разсеят. Ще се почувствате изпълнени с повече душевно и физически сили. Това не означава, че всичко ще се получава от само себе си, но със сигурност трудното е останало зад гърба ви. С много дисциплина и упоритост ще постигнете всяка една от целите си.

През ноември най-важното ще бъде вашето спокойствие. Всяка прекалена емоция ще ви носи загуба на сили и тонус. Не се оставяйте на напразни надежди, както в професионално отношение, така и в личен план. В края на месеца може да си планирате кратка почивка. Избягвайте големи струпвания на хора и масови мероприятия. В личен план изберете компромиса пред спора.

Хубаво е още от първите дни на декември да се подготвите за предстоящите празници, най-вече в духовен план. Загърбете обидите мислете за бъдещето с добро и Надежда представяйте си само най-доброто Което искате да ви се случи и то непременно ще се появи.