close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 01 октомври 2020 г.

horoskop-1

Овен

Времето ще работи за вас и ще ви позволи да свършите голяма част от делата си. Не се отказвайте от плановете си и това ще даде резултати. Ще изравните темпото и ще синхронизирате работата си с новите си партньори, като преодолеете различията в мненията си. У дом ви очакват новости, идващи от успехите на децата ви.

Телец

Ще получите предложения, някои от които едва ли ще можете да отклоните. Помислете добре за всички последици от действията си, в никакъв случай не подхождайте прибързано. Посъветвайте се с човек, на когото имате доверие. Наред с деловите задачи ви предстоят и романтични увлечения.

Близнаци

Ще се справите с възникналите проблеми на работното място или в личните си дела, но щадете нервите си. Не се ядосвайте за дреболии, защото така губите много енергия. Нечие внимание към вас ще ви зарадва, и вие не криете благоразположението си към този човек. При недоразумения в семейството бъдете по-открити, изяснете причините и нещата ще си дойдат по местата.

Рак

Професионалните предизвикателства днес ще ви отворят към новостите. Печелите стратегическо предимство пред конкуренцията. Амбицията ви е безспорна, но все пак трябва да се отчитат и чуждите успехи. Дребни здравословни проблеми могат да ви смущават през деня. Вземете навреме нужните мерки и няма да има последствия.

Лъв

Работата ви носи напрежение и мислите ви често са насочени към по-приятни неща. Можете да си позволите глътка отдих. Много е вероятно след нея нещата да изглеждат по-добре. Споделете времето си с любимия човек, бъдете заедно. Отношенията ви се стабилизират. Ще останете доволни.

Дева

Възможно е да останете подразнени от нетактичното поведение на човек от обкръжението си. От друга страна това ще повиши активността ви, в доказване правотата на тезата ви. Каквото и да се случи бъдете премерени и не позволявайте емоциите да диктуват поведението ви. Отдадеността ви на една идея може да предизвика криза в отношенията ви с партньора.

Везни

Добре ще е днес да прекарате деня извън дома си. Организирайте се с близки хора и тръгнете на разходка в планината или дори в парка. Със сигурност ще ви подейства по – стимулиращо от ден, прекаран в мързелуване и гледане на телевизия. Предстои ви да свършите много неща. Мнозина от вас са нетърпеливи да започнат нещо ново.

Скорпион

Бъдете внимателни в ангажиментите си днес, особено когато става дума за преговори или срещи. Ще трябва да заложите на умереността в думите и реакциите. В противен случай рискувате да загубите добрите си позиции, а това едва ли е целта ви. Откривате ценен сътрудник в лицето на колега.

Стрелец

Делата ви ще се подреждат според очакванията, а благоприятно стечение на обстоятелствата ще ви даде добър старт в една надпревара. Самочувствието ви ще се повиши и това ще се отрази на всички около вас, защото видимо ще промените отношението си към заобикалящия ви свят, ставайки по-добри, усмихнати и услужливи.

Козирог

Близък човек ще ви помогне да разрешите финансов проблем и от това на душата ви ще стане по-ведро. Ще можете да предприемете начинанията, които от дълго време планирате. Някои ще започнат нова работа, а други ще разширят дейността си. Не добрите перспективи, от които се плашехте вече отминават.

Водолей

Готови сте за предизвикателствата, които ще ви предложи днешния ден. Приятни събития ще ви поставят в светлините на прожекторите. Не се тревожете, случващото се е за добро. Ще получите признание, а професионалните ви изяви ще ви донесат допълнителни доходи. Споделете радостта си и направете и други щастливи.

Риби

Заемете се с неотложните си задачи, като си осигурите време и за почивка. Не мислете само за работа. Любовта е до вас, но вие сякаш не я забелязвате. Вслушайте се в душата си и й се посветете. В момента имате нужда от това. Хранителен баланс ще ви помогне да се разтоварите от излишните килограми.