close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 05 декември 2022 г.

horoskop-5

Овен

Не оставяйте случайността да ви води днес. Интуицията ви ще ви подскаже най-прекият път към целта ви. Възможно е пред мнозина от вас да се открият нови неподозирани хоризонти, за каквито само сте мечтали.

Телец

Днес предприемете пътуване само ако е добре обмислено и добре организирано за да не ви изненада неприятно. Денят ще ви предложи много забавления и едва ли ще скучаете. Не се впускайте прибързано във вихрени авантюри.

Близнаци

Заемате се с твърде много ангажименти днес и това рискува да ви направи нервни към края на деня. Опитайте се да не обръщате внимание на незначителни неща, тъй като това само отнема от енергията ви. Ваш близък ще ви помоли за услуга, но вие едва ли ще успеете да се отзовете в момента. Приемете предложението, което ви отправя ваш приятел.

Рак

Този ден ще премине в движение и различни срещи за повечето от представителите на знака. Имате твърдото намерение да изпълните задачите си за този ден и едва ли някои ще може да ви попречи да го сторите. Моментът е особено подходящ за започване на нещо ново, което обаче рискува да отнеме всичката ви енергия. Приятел очаква услуга от вас.

Лъв   

Въздържайте се от конфликти, защото сте доста язвителни и има вероятност да влошите отношенията си с човек, с когото не бихте желали. Изберете подходящ момент да проведете важен делови разговор, трябва да сте спокойни и с бързи умствени реакции. Каквото зависи от вас го направете, и скоро ще се радвате на повече добрина, благосклонност и щедрост от останалите.

Дева

С добри очаквания сте днес и чувството ви не е измамно. Предстоят ви делови изяви, водещи както до постигане на изгодни договорености, така и до финансови успехи. Не предизвиквайте с нищо събитията, нещата ви ще се развиват добре. Отнасяйте се с доверие към хората, с които работите.

Везни

Постигате значителен напредък по интересуващ ви въпрос. Търсите необичайно начини за действие и какви ли не източници на информация и не се отказвате докато любопитството ви бъде удовлетворено. Това е от огромна полза за вас, тъй като наистина получавате онова, към което се стремите. Успехи очакват онези от вас, които се занимават с обучение.

Скорпион

Изпитвате силна необходимост от промяна и движение, въпреки че не можете да се оплачете от динамика в професионалния си живот. Ако ви се отдаде възможност, заминете някъде с приятни хора, в чиято компания ще се почувствате енергични и с настроение.

Стрелец

Добър ден за равносметка. Отдайте се на почивка и си дайте сметка за всичко, което не успяхте да свършите. Това ще ви помогне по-добре да планирате времето си през идващите дни.Не за всички обаче времето ще тече бавно. Много от вас ще бъдат в трескаво очакване на важни събития. За други романтично пътуване ще ангажира вниманието ви.

Козирог

Днес работата за вас остава на заден план, тъй като сте заети да разрешавате въпроси от личен характер. Посъветвайте се с близък човек по проблем, който ви вълнува, едва ли потайността ще ви е от полза в този случай. Ако се колебаете твърде дълго обаче, едва ли ще останете доволни от това, което ви предлага ситуацията.

Водолей

За съжаление около себе си имате хора, които не са добронамерени към вас и ще се опитат да ви създадат трудности. Бързо ще ги разпознаете и елиминирате. Вярвайте във всичко, което правите, това е най-силното ви оръжие сега. Амбицирани сте да доведете до добър край начинанията си и ще успеете.

Риби

Пред вас се очертава много успешна и определяща за бъдещето ви седмица. Промени у дома или на работното място ще ви импулсират и създадат много нови възможности. Ще се наложи да проявите повече решителност при преследване на целите си. Възможно е известно напрежение в отношенията ви с любимия човек, но бързо ще го преодолеете и ще се почувствате много по-добре.