close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 10 октомври 2019 г.

horoskop-10

Овен

С приветливото си поведение ще предразположите отсрещната страна да изслуша търпеливо доводите ви и заедно ще намерите решение на общ въпрос. Това ще привлече към вас благоразположението им, от което ще се възползвате на по-късен етап. Присъствието на човека, за когото мислите често ще ви развълнува приятно.

Телец

С енергия и добри мисли ще ви дари близостта на любим човек. Ще изживеете приятни изненади и в добро настроение ще работите по задачите си. Не се дразнете на градивните забележки от сътрудници и партньори, приемете ги и се опитайте да се поучите от тях. Бизнесът ви ще зависи и от това.

Близнаци     

Ще промените мнението си по въпрос, след направена консултация със специалисти. Това ще ви помогне по-бързо да се ориентирате в ситуацията, като направите нужното и поемете в правилната посока. Бъдете по-малко критични към другите и не пренебрегвайте правото им да имат собствено виждане за нещата, които ги вълнуват.

Рак

Опитайте се отрано днес да изясните неяснотите на работното ви място. Това ще възвърне спокойствието и доброто ви настроение. Делата ви се развиват успешно, но имайте повече търпение относно ваш проект. Твърде често пренебрегвате мнението на хората около вас и те могат да го изтълкуват негативно.

Лъв   

Повечето от вас днес са заети с работа или по-точно с неща, с които не сте се справили през изминалата седмица. През този ден спокойно ще можете да се заемете с всичко, за което досега не сте имали достатъчно време. Осъществявате свое отдавнашно желание в личен план, което много ще ви зарадва. Чувството ви за хумор днес е заразително.

Дева

За финансите си днес ще мислите по-малко, приключенският ви дух ще вземе преднина и направи деня ви вълнуващ. Професионалните ви проекти и намерения ще ви срещнат с подходящите хора, с които да ги осъществите. Но няма да липсват и такива, чиито чувства ще са по-специални и от там са възможни изненади.

Везни

Ще обсъждате финансови въпроси и свързаните с тях дела. Може да срещнете затруднения, но не унивайте. С желание и воля ще продължите, преодолявайки всичко, което възникне по пътя. Повишавайки устойчивостта си, ще нарастват и възможностите ви. Ще получите предложение, на което отдавна се надявате.

Скорпион

Покажете своята гражданска позиция по въпросите, които ви вълнуват. Не потискайте мнението си, защото на по-късен етап това ще ви се отрази неблагоприятно. Също така се погрижете да разнообразите вечерта си с посещение на театрална постановка или други културно мероприятие. Ще останете доволни и заредени с позитивни емоции.

Стрелец

Ако делата ви са съпроводени с трудности не бива да спирате в устрема си напред. Вярвайте и ще успеете в начинанията си. Постигате добър синхрон с човек, с когото ви предстои да работите и за в бъдеще. Част от приятните изненади ще започнат още от днес. Ще ви владее усещане за придобиване на нови възможности. Използвайте го.

Козирог

Не се разпилявайте в много посоки, за да не провалите изпълнението на важен ангажимент. Можете да направите и нещо повече за себе си, без да изпускате от контрол ситуацията. Ще получите възможност за допълнителни доходи, предвид нарасналите си нужди, но и защото имате енергия за това.

Водолей

Нужен ви е добре обмислен план за действие в случай, че сте се насочили към значима за вас цел. Импулсивни постъпки днес няма да ви донесат нищо добро и ще ви отнемат много време. Колкото и тривиално да звучи търпението и постоянството ще са в основата на успеха ви. Съсредоточете усилията си върху подготовка и създаване на благоприятни условия.

Риби

Ще получите интересни предложения за работа или проект в деловата сфера, които ще направят деня ви много ангажиращ. Споделете плановете си с най-близките и се заемете с тяхното осъществяване. Малко разнообразие ще ви се отрази много добре. Вечерта се насладете на домашен уют.