close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 11 септември 2019 г.

horoskop-11

Овен

Работата ще ви спори и ще ви носи удоволствие. С пораснали финансови възможности ще се погрижите и за развлеченията на близките си. Имате добър тонус, но нещо дълбоко в душата ви кара да тъгувате. Бъдете искрени пред себе си и дайте предимство на скритите си желания. Удовлетворявайки ги ще се почувствате щастливи.

Телец

Рискът, който поемате доверявайки се на непознат за вас човек в момента, като че ли е наложителен. Бъдете разумни и внимателни и ще получите, това към което се стремите. Без да разчитате на чудеса, те ще се случат и най-вероятно са добри за вас.

Близнаци

Наблюдателни и учтиви, такива бъдете днес, за да не пропуснете шансовете си и в същото време да запазите атмосферата приветлива. Част от идеите ви ще срещнат разбиране, което ще се отрази на бизнеса и още веднъж идва да покаже, че не бива да търсите изгода за себе си на всяка цена. Промяна в семейното положение при някои.

Рак

Очертава се да имате многобройни ангажименти, но пък няма да се сблъсквате с пречки при осъществяването им. В службата нещата няма да вървят много гладко, поради чужда грешка. Вечерта прекарайте с приятели.

Лъв   

За съжаление са възможни затруднения от административен характер, които ще забавят делата ви. Предвиждайте по-дълги срокове и търсете мнението на професионалисти при решаването на конкретен проблем. Мнителността ви застрашава да провали връзката ви с човек, с когото ви свързват нежни чувства. Не го наранявайте без причина.

Дева  

Ще дадете предпочитания на задачи, които ви носят настроение. От вас самите зависи добрия изход на делата ви. С търпение и такт ще постигнете повече. Не се впускайте в рисковани начинания. Моментът не е добър за подобен род дела. С качествата си ще привлечете към вас интересна личност и ще ви се отдаде да изживеете романтичен флирт.

Везни

Не можете да се оплачете от липса на възможности, на вас остава да изберете най-добрата за себе си и да действате. Други ще дадат предимство на неотложни промени, оставайки на втори план личните си вълнения. Каквито и задачи да стоят пред вас днес, не пренебрегвайте здравословните си неразположения.

Скорпион

С лекота ще се освободите от проблем, който ви е създавал много пречки. Това ще ви амбицира и ще ви даде увереност, че можете и повече. Ще реализирате своя отдавнашна идея свързана с пътуване или среща с някой, който ви изпълва с възхищение. Не се възпирайте да му споделите чувствата и желанията си.

Стрелец

От сутринта ще подреждате програмата си, намирайки място за всичко, което предвиждате. Денят ви ще е натоварен с работа и отговорности. Разпределете задачите си с хората от екипа ви и ще преодолеете възникващите затруднения. Добрите взаимоотношения, които налагате ви носят предимство и това ви прави успешни.

Козирог

Днес ще ви е необходимо търпение, за да се справите с нещата, които ви очакват, затова още от сутринта подходете спокойно към работата си. Можете да разчитате за съвет на ваш близък приятел, и ако ви се наложи, не се колебайте да го приемете. В личен план имате нужда да си починете от толкова емоции.

Водолей

Светски изяви или професионални ангажименти свързани с изявления в медиите ще направят деня ви доста по-различен от обикновено. Погрижете се за добрия си външен вид и ще постигнете желания ефект. От поведението ви може да зависи до голяма степен и бъдещето ви в избраната област.

Риби

С обмислени действия и с подходяща стратегия ще пристъпите към реализация на плановете си, част от които са свързани с нов проект или финансова сделка. Парите за вас са фактор, заради който бихте пренебрегнали много неща, но авторитета и доброто на другите по-малко. Пътуванията също влизат в програмата на някои от вас.