close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 12 февруари 2020 г.

horoskop 12

Овен 

Красноречието и чаровното ви излъчване ви правят желан събеседник. Ако имате недоразумения с близки или познати, днес с лекота ще ги разрешите. Ще направите и решителни стъпки в професионалното си израстване. Разбира се, че ще има моменти, когато няма да горите от желание за това или онова, но на фона на всичко останало те ще са несъществени.

Телец

Днес ще добиете ясна представа за аспект от работата ви, което ще ви улесни при вземането на решения за в бъдеще. Препоръчително е да работите с хората около себе си, тъй като заедно по-добре ще можете да посрещнете нуждите на делата, с които се занимавате. В личен план запознанство с привлекателна личност ще отклони мислите ви от работата.

Близнаци

Денят ви ще премине под знака на запознанства и приятни изненади. Щастливо развитие на вълнуващ ви въпрос, но в случай, че се окажете в подходящия момент при подходящия човек. Денят е благодатен за хората на творческия труд. Не давайте обещания, които могат да ви затруднят впоследствие.

Рак

Ще приключите задача, която ви е струвала повече нерви и време. Но не приключвайте отношенията си с човек, който ви е наранил. Покажете силата на духа си и му простете. Ако той не го оцени, си остава за негова сметка, вие продължете напред. Обстоятелствата ще работят за вас и ще ви донесат добри вести.

Лъв

Разумни, премерени и точни ще пристъпите към поредното предизвикателство, което съвсем не означава стрес. Без да се притеснявате ще привличате интереса върху себе си по хубав повод. Щастливо събитие или друга не по-малко важна причина ще ви постави в светлините на прожектора, вас или близък човек.

Дева

Без колебания ще отхвърлите ограниченията и ще заявите претенциите си за по-добро настояще и бъдеще. Бъдете аргументирани, имате потенциал и за много повече. Силите ще ви стигнат и за други, смели и нетрадиционни за вас действия, с които ще подреждате хаоса около себе си. Не споделяйте личният си живот, той засяга само вас.

Везни

Ще вложите енергията си в занимания, пряко свързани с финансовата страна на живота ви. В тази връзка са възможни делови срещи, подписване на споразумения или изпълнение на вече договорени условия. За други пътуване в чужбина или поемане ролята на водачи. Можете да влияете на околните, правете го с добри намерения.

Скорпион

Денят няма да ви предложи вълнуващи събития и само от вас зависи да го разнообразите. Помислете в тази насока. За да настъпи успокоение в душата ви трябва да сложите ред в чувствата си. Малък скандал с любимия човек може да ви се отрази тонизиращо. Обърнете внимание на здравето си, днес сте по-уязвими от обикновено.

Стрелец

Вниманието върху работните ви ангажименти няма да възпрепятства грижите по предстоящото ви пътуване. Достатъчно взискателни ще бъдете към подробностите, като не пренебрегнете нищо, от което ще се нуждаете по време на почивката си. Вечерта може да се почувствате изморени, но и доволни от свършеното.

Козирог

Не ви се поемат повече ангажименти, а и имате доста да наваксвате. Ще бъдете толерирани във всичко, така че не се щадете. Кратки пътувания, срещи с роднини или работа ще запълни деня на мнозина от вас. Ще имате изразен късмет и при хазартни игри. Пуснете си тото и се погрижете за здравословното си състояние.

Водолей

Ще се възползвате от добрия си шанс днес и без колебание ще работите за собствения си просперитет. Такова е и желанието ви, да сте в светлината на прожекторите. Дамите от знака ще имат романтично предложение, но и господата няма да изостанат в това отношение. Любовта ще ви подари вълшебни мигове.

Риби

Ще финализирате сделка или с друга активност ще подобрите финансите си днес. Ще се погрижите за детайлите, давайки си сметка за важността на всеки един от тях. Верен човек ще ви подаде ръка в подходящия момент и заедно ще направите заявка за промяна. Вечерта потърсете подходящ начин за разтоварване от стреса.