close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 14 октомври 2018 г.

horoskop 14

Овен

Не приемайте по-малко отколкото смятате, че заслужавате. Полагате много усилия, които скоро ще бъдат възнаградени. Приемете че не винаги е възможно да угодите на всички и не се ядосвайте за това. Притежавате особен чар, който днес ще омагьоса мнозина от околните ви.

Телец

Предпочитате да прекарате този ден сред близките си, заети с нещо, което ще ви помогне да се разтоварите. Въпреки това обаче е твърде възможно този ден да ви поднесе различни изненади, които ще наложат промени в плановете ви. Не се учудвайте ако в крайна сметка прекарате по-голяма част от деня извън дома си. Няма съмнение обаче че ще се забавлявате добре.

Близнаци

Тази неделя ще ви донесе много приятни изненади и положителни емоции. Ще се радвате на любовта на любим човек. Не правете излишни разходи, за да не изпитвате финансови затруднение в последствие. Не предприемайте пътуване на дълги разстояния.

Рак

Абстрахирайте се от умората и личните си пристрастия, за да сте обективни в преценката си за конкретно събитие или ситуация. Ако е нужно изисквайте допълнителна информация, в интерес на по-добрите ви решения. Имате сили да подредите делата си така, както ги желаете за себе си и за доброто на всички.

Лъв

Погрижете се сами и направете деня си приятен. Не се поддавайте на лоши мисли и не позволявайте нечие лошо настроение да развали вашето. Някои от вас ще пристъпят към ремонтни дейности, но подготовката за тях ще изисква повече време.

Дева

Не позволявайте на емоциите си да доминират в поведението ви. Добре е да избягвате конфликтни теми за разговор, за да не влошите отношенията си с човек, от когото сте зависими. Имате нужда да останете насаме със себе си, намерете време и за това. Децата ще ви донесат приятни новини.

Везни

Голяма част от вниманието ви е посветено на семейството и децата. Ще ги решавате своевременно, като няма да пренебрегвате и себе си. Финансови придобивки и романтичен флирт ще направят вечерта ви вълнуваща. В компанията на любими хора ще можете да се отпуснете и повеселите.

Скорпион

Ще изживеете пълноценно деня си, без да се натоварвате с отрицателни мисли за грижи и проблеми. Принос за това ще имат специални за вас хора. С тяхна помощ ще свършите планираните задачи и ще постигнете напредък в конкретна област. Не се плашете да поемате рискове, ще имате успехи.

Стрелец

Ще се наложи да се справите с доста препятствия днес, но това ще ви бъде само от полза. Гледайте на днешният ден, като подготовка за бъдещо значимо за вас начинание. Трезвата ви преценка ще ви предпази от нездравословни увлечения и рискове. Само най-добрите оферти ще ви се предложат, като ще ви бъдат спестени време и пари.

Козирог

Мисълта за професионалните ви задачи ще е доминираща и днес, въпреки желанието ви за почивка и промяна на обстановката. Отложете даден ангажимент. Не тръгвайте на път.

Водолей

След напрегнатата седмица удовлетворение ще ви носят добре свършената работа и спокойствието на дома. Доверявайки се на интуицията и на собствените си сили, ще направите възможно осъществяването на идеите, които напират у вас.

Риби

Днес ще ви се наложи да се занимавате с нетрадиционни за вас дейности, но това едва ли е нещо, което може да ви притесни. Вие сте точно хората, на които околните разчитат за важни въпроси и няма да ги разочаровате. Намирате изход от заплетена ситуация, като се опитвате да постигнете максималното, което можете.