close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 16 декември 2019 г.

horoskop 16

Овен

За повечето от вас денят ще бъде спокоен. Романтични емоции ще ви спохождат. За деловите представители на знака – успешни контакти и заслужени положителни оценки от високопоставени личности. Удовлетворяващи ви финансови постъпления. Вечерта ви очаква нещо изненадващо.

Телец

Денят ви ще бъде интересен най-вече поради срещата с ваш близък. От него ще чуете интересни идеи, които вероятно ще променят плановете ви за деня, а може би и за цялата седмица. Колкото по-бързо действате, толкова по-сигурен успех ще постигнете.

Близнаци

Добронамерени хора ще ви сътрудничат в начинанията ви. Работите усърдно, влагате енергия и това неминуемо ще ви донесе резултати. Имайте търпение и скоро ще се поздравите с успехи. Ще имате подкрепата на партньора си, дори и когато мнението му е различно от вашето.

Рак

Повечето от вас днес ще препрочетат работата пред почивката, още повече че имате реални шансове да доведете нещата до предел, който отдавна желаете. В определени моменти ще ви се налага да убеждавате околните във своите възгледи, което макар и трудно, няма да бъде невъзможно. Непрекъснатото движение може да ви поизтощи, затова прекарайте спокойно вечерта.

Лъв

Добро настроение и приятни моменти ви предлага днешния ден. В случай, че ви занимават професионални ангажименти бъдете сигурни в благоприятното им развитие. Работата ви днес ще бъде изключително ползотворна. Отношенията ви с близките са точно каквито искате да бъдат и това ви се отразява много стимулиращо. Без да искате ще направите ценна услуга на непознат човек.

Дева

Оставяте добри впечатления у хората, с които работите, а това е една много полезна реклама за самите вас. Деловите ви партньори са доволни от вашата коректност и професионализъм. Със сигурност и занапред ще трябва да поддържате доброто си ниво.

Везни

Този ден ще бъде приятен за вас. Работата ще ви върви, стига да се заемате с всяко нещо навреме. В контактите си с околните ще се чувствате приятни и харесвани, което ще повлияе добре на самочувствието ви. Ако сте на път, вниманието ви трябва да бъде насочено към всеки дребен детайл, за да не изпускате из контрол ситуацията.

Скорпион

Потиснете желанието си да изпъкнете на всяка цена. Станете едни от другите, обикновени и по своему забавни. Покажете добронамереността си и ще почувствате силата на позитивното мислене. Радвайте се на чуждото щастие и ще се проявите като истински хора. Можете да го направите.

Стрелец

Получава се разминаване между артистичната ви натура и амбициозния ви дух. Нещата ви не се подреждат както бихте желали, и за това е нужно да се замислите. Една среща с човек от бизнеса ви ще промени хода на събитията в положителна посока.

Козирог

Обзети сте от творческа енергия и това си личи по ентусиазмът ви. Споделете работата и отговорностите си с хора, които уважавате и ще постигнете по-добри резултати. Ще се изненадате от бързината, с която ще осъществите своя печеливша идея. Приятни емоции ще ви владеят вечерта.

Водолей

Приятни развития ще върнат доверието и вярата ви в доброто. Ще получите каквото очаквате и то ще ви позволи повече удобства в живота. Други ще помислят за нов бизнес. У дома атмосферата се затопля, заслуга за което имате и вие, но не избързвайте с решенията си. Любовни завоевания.

Риби

Старайте се да разбирате и вниквате в позицията на хората около себе си и ще ви бъде по-лесно в делата. Някои от вас ще получат допълнителна сума, премия или друга печалба, с която ще решите текущите си задължения. Разрешаване на личен въпрос, отнасящ се до избора ви на едно или друго решение.