close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 17 ноември 2018 г.

horoskop 17

Овен

Денят ще ви изненада приятно. Сами ще решавате дали да се възползвате от възможностите, които ви се откриват. Въздържайте се от необмислени приказки и не се доверявайте на непроверена информация. Промяната в настроението у другите няма да ви се отрази негативно, напротив. Започвате да гледате на живота по нов начин.

Телец

Днес забравете за проблеми и неприятности. Изразете любовта и грижите към постоянния си партньор, обградете го с нежност и ще създадете прекрасна атмосфера около себе си, в която и други ще се чувстват уютно.

Близнаци

Бъдете внимателни днес. Предразположени сте към настинки. Вкъщи всичко е спокойно, така че обърнете погледа си навън. Ваш приятел, може би ви е подготвил приятна изненада. Имате нужда от повече развлечения, за да възвърнете добрата си форма. Не се колебайте да поемете ролята на организатори.

Рак

Успокойте темпото. За препоръчване е да не се заемате с нищо извънредно, което да ви създава нови отговорности. Бъдете сигурни, че ще успеете да се справите с въпрос, който ви е притеснявал досега. Ваш приятел има нужда от подкрепата ви, постарайте се да му бъдете максимално полезни.

Лъв

Стремете се през този ден да се освободите от напрежението, което ви е тормозило през цялата седмица. Може да го направите, като предприемете пътешествие на любимо място при любими хора или просто да се поглезите с любима храна и да помързелувате.

Дева

Днес внесете разнообразие в заниманията, на които се отдавате в малкото свободно време. Освободете се от вътрешните си тревоги, защото те няма да ви донесат нищо позитивно. Не отказвайте да помогнете на ваш близък, който има нужда най-вече от психическа подкрепа.

Везни

Добре ще е ако днес не се занимавате с работа, тъй като едва ли ще останете доволни от резултатите, които постигате. Прекалено емоционални сте и мислите за твърде много неща. Отпуснете се и намерете начин да релаксирате. Ще бъдете приятно изненадани от предложението на свой приятел и с радост ще се включите в приятно мероприятие.

Скорпион

Днес разширете кръга на приятелите и познатите си. Избягвайте компанията на хора, които единствено ви натоварват с присъствието и с еднообразните теми, които дискутират с вас. Не търсете разбиране там, където е най-малко вероятно да го откриете.

Стрелец

Следвайте интуицията си, независимо, че околните ще застъпват различни мнения. Търсете собствената истина за нещата, не се доверявайте сляпо на никого. Мислете по-често за последствията и отчитайте фактите.

Козирог

Днес ще получите предложение за пътуване от близки или приятели. Не пропускайте тази възможност да се забавлявате. Ако се откъснете от сивото си ежедневие, ще сте по-ентусиазирани за работа.

Водолей

Денят ви ще премине в спокойна атмосфера и домашен уют. Отделете време за членовете на вашето семейството, като ги поглезите с любима храна и специално внимание.

Риби

Не тръгвайте на битка, ако не сте убедени в успеха си. Такива ще са събитията. Бъдете устойчиви на провокации и не робувайте на емоциите си. С други думи бъдете отговорни. Отнесете се с внимание към близките си. Ще направите много, ако не ги наранявате, а с любов погледнете на проблемите им.