close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 20 март 2018 г.

horoskop 20

Овен

Днес положителната ви нагласа ще ви помогне да предвидите в коя посока да насочите своите усилия в професионален и личен план. Ще сте изправени пред интересни перспективи, с които, ако се заемете, ще ви донесат увеличени финансови постъпления. Приятна среща с интересна личност.

Телец 

Обмисляйте повече случайните предложения, колкото и да са примамливи. Заниманията ви с изкуство ще ви донесат приятни мигове, особено, ако се споделят от хора, които цените. Скоро пред вас ще се открие дълго желана перспектива.

Близнаци

Предвижданите от вас задачи ще се увеличат, страничните ви занимания ще натоварят деня ви в повече. Подгответе се и за разногласия с работодатели и колеги. Изненади, свързани със събитие, отнасящо се към личния ви живот. На път сте да решите проблем, тревожещ мислите ви, а и ще откриете нов приятел.

Рак

Напрежение на работното място ще нагнети атмосферата и това ще се отрази на настроението ви. Ще спасите положението, ако погледнете с чувство за хумор на създалата се ситуация и приканите другите да ви последват. Привлечени сте от човек с подобни на вашите интереси, заедно ще преживеете хубави мигове.

Лъв

Независимо колко искате да се оттеглите от света и да се насладите на собствената си компания, някой ще поиска помощта ви и няма да постигнете никакъв мир със себе си, докато се притечете със съвет или действия. Направете добро и тогава се отдайте на заслужена почивка.

Дева

Всяка ваша инициатива ще се толерира и ще ви носи доволство. Отнесете се сериозно към личните си ангажименти, старайте се да отхвърляте конкретни задачи. Някои ще получат предложение за допълнителна работа, която може да се превърне и в основна.

Везни

Голяма част от времето си ще посветите на събитие, от важност за вас и близките ви. Деловити задачи също влизат в програмата на част от вас. Не би могло да бъде друго, предстои да стартирате нов проект, или да продължите с работата по вече започнат. В тази връзка ви очаква финансова придобивка.

Скорпион

Отнасяйте се с повече търпение към нещата, които очаквате да ви се случат. Не предизвиквайте съдбата, а смирено работете за личното си усъвършенстване. Капризите ви няма да се толерират.

Стрелец

Днес се стремете да не изоставате със задачите на работното си място. Правете по-трезви преценки. Добре е да съгласувате идеите си с партньори, чието мнение цените, а не с позьори, опитващи се да приспят вниманието ви.

Козирог

Подгответе се добре и не поемайте излишни рискове. Плановете ви ще се осъществят, точно според предвижданията ви без излишни усложнения. Не се колебайте да потърсите съвета на уважаван от вас човек специалист в дадената област.

Водолей

Днес не се поддавайте на изкушения, независимо дали те са ви предоставени в професионален или личен план. Стремете се да се освобождавате от капаните. В любовта не проявявайте капризи, защото това няма да има благоприятен ефект върху връзката ви.

Риби

В личния ви живот ще настъпи промяна и ще се радвате на споделени чувства. Необвързаните ще открият в лицето на човек от обкръжението си онзи, когото винаги са търсили. Самотата ще отстъпи място на съвместни изживявания и ще се почувствате отново желани. Професионални проблеми са възможни, ако не се съобразите със ситуацията.