close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 21 май 2017 г.

horoskop 21

Овен 

Денят ви ще бъде динамичен и изпълнен с изненади. Ще се появи възможност за съвместна дейност с ваш приятел и ще се наложи да промените плановете си за почивка. Трябва да реагирате бързо, за да не изпуснете точния момент.

Телец 

Оставете грижите настрана. Забавлявайте се без да мислите какво ще кажат другите за вас. Поглезете се с любима храна, масаж или друго любимо занимание. Не се доверявайте на всеки.

Близнаци 

Спокоен ще бъде денят ви и ще можете да се отдадете на така жадувата от вас почивка. Натоварената ви седмица е причина да пренебрегнете сърдечната си половинка – покажете любовта си с мил жест или подарък.

Рак

Ще имате рядката способност да се справяте с всяка една ситуация, но все пак не се нагърбвайте с прекалено много обещания, защото няма как да ги свършите всичките. Освен това е хубаво да си оставите и време за себе си.

Лъв

Внимателно търсете нови възможности за по-добро професионално развитие. Преценявайте обективно хората, с които искате да работите за в бъдеще. Въздържайте се от започването на съмнителни финансови операции.

Дева

Днес ще имате възможност да съчетаете полезното с приятното. Ще решите неотложен проблем и спокойно ще можете да си отдъхнете и да се отдадете на почивка и любими занимания.

Везни

Тази неделя се отдайте на заслужена почивка и не мислете за грижи и проблеми. Прекарайте повече време със семейството си. Не правете разходи за ненужни вещи. Телефонно обаждане ще обърка коренно плановете ви за следващата седмица.

Скорпион

Не се затваряйте в себе си и не се изолирайте от хората днес. Приемете предложение за приятелска среща, забравете за момент за грижи и ангажименти и се забавлявайте истински.

Стрелец

Днес ще сте прекалено заети, защото сте поели много ангажименти и сега ви е трудно да се справите с всичко. Поискайте помощ от ваши близки. Дръжте под контрол финансите си, не правете излишни харчове. Ще се радвате на нови приятелства.

Козирог

Не всичко ще върви по план през този ден, но ще се справите със всички ангажименти и ще се почувствате удовлетворени. След това се отдайте на така бленуваната от вас почивка. Обърнете внимание на сърдечната си половинка.

Водолей 

Мисълта за професионалните ви задачи ще е доминираща и днес, въпреки желанието ви за почивка и промяна на обстановката. Отложете даден ангажимент. Не тръгвайте на път.

Риби

Хубав ден за представителите на Рибата. Очаквайте да срещнете стар приятел, когото не сте виждали отдавна. Това ще ви изненада приятно, ще имате много за какво да си говорите. Не пренебрегвайте сърдечната си половинка.