close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 23 октомври 2017 г.

horoskop-23

Овен

Бъдете по-активни, очакват ви срочни задачи, които ще трябва да свършите. Разчитайте предимно на себе си, околните също са заети със своите си ангажименти. Решаването на един проблем ще погълне голяма част от времето ви, но ще ви открие възможности за бъдещето. Приятелска среща и добро настроение ви очакват вечерта.

Телец 

Денят е подходящ за договори, сделки и уреждане на финансови взаимоотношения. Новостите оставете за времето, когато ще сте с подходяща нагласа за тях, днес обърнете внимание на чувствата, като контролирате емоциите си. Ще ви вълнуват преживяванията с човек, когото познавате отскоро.

Близнаци 

Внимавайте с всички финанси и избягвайте рисковете, тъй като са възможни проблеми с планираните сделки. Имате желание да организирате парите си и да намерите решение за всеки проблем. Ще бъдете възнаградени за упоритостта и жертвите, които правите в момента.

Рак

Разностранните ви познания ще ви срещнат с подобни на вас хора, с които ще ви бъде по-лесно да осъществите идеите си. Предвидено пътуване може да се осуети, но не го превръщайте в драма. Говорете открито за проблемите и не търсете вината непременно у другите. Очевидно има над какво да се замислите.

Лъв

Този понеделник мнозина от родените под този зодиакален знак ще успеят да увеличат броя на своите материални придобивки. Не загърбвайте отговорностите или старите си задължения, защото в противен случай рискувате да загубите доверието на тези, които вече веднъж са ви го гласували.

Дева

Днес ще постигнете успех както в професионален план, така и в романтичен. Може дори да започнете нова връзка. Но не инвестирайте прекалено много в нея. Нивото на общителност, сексапил и очарование при вас се покачва неимоверно много. Затова излезте и се забавлявайте с любимите си хора. Направете нещо различно.

Везни

Възможни са конфликти в семейството, но ще успеете да направите важни промени. Фокусирайте се в една сфера и поставете ново начало в развитието си. Възможно е да се чувствате депресирани и загрижени. Внимавайте с действията си, защото по-късно може да съжалявате.

Скорпион

В началото на работната седмица внимателно подбирайте своите приятели и делови партньори. Не бързайте с продажба на вещ или недвижимо имущество, тъй като рискувате да загубите солидна сума пари. По-спокойно се отнасяйте спрямо срещаните от вас трудности на работното място.

Стрелец

Днес ви очакват приятни емоции на работното място. С каквото и да се заемете бъдете сигурни че ще успеете да се справите отлично. Близък приятел има нужда от подкрепата ви по личен въпрос. Не отказвайте помощта си, особено ако наистина можете да направите нещо по въпроса. Вечерта ви очаква приятна изненада от близък човек.

Козирог

Бъдете упорити. Днес ще имате възможност да се докажете на работното място. Ако искате да промените нещо във външния си вид, то сега е момента. Старайте се собственото ви щастие да е приоритет.

Водолей

Ще се стараете да синхронизирате действията си с човек, от когото очаквате повече. Съзнателно ще проучвате възможността за нова дейност, надявайки се чрез нея да подобрите финансите си и няма да сбъркате. Други от вас ще се поздравят с нова придобивка или друга желана промяна.

Риби

Днес ще сте изключително емоционални. Новите запознанства ще ви донесат само положителни емоции. Ще се появят много нови възможности, но внимавайте за появата на различни недоразумения. Моментът не е подходящ за романтичните отношения, нито е най-подходящото време за решаване на проблемите ви.