close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 25 септември 2021 г.

horoskop 25

Овен 

Взискателни в отношенията си, няма да допуснете да бъдете лъгани. Честността и доверието са от първостепенно значение и това изисквате от хората, стоящи до вас. Ще покажете щедростта си към онези, които обичате и без криете чувствата си, ще ги направите щастливи. Хубав ден и за пътуванията ви.

Телец

Много от вас имат нужда от движение и разнообразие. Ако успеете да откриете съмишленици, направете всичко възможно да осъществите намеренията си. Все пак не налагайте мнението си на хора, които не са увлечени от подобни идеи. Чувството ви за хумор ще се окаже балансьор в конфликтна ситуация и ще предотврати нежелани последствия.

Близнаци

Не сте застрашени от неприятности и изненади. Владеете положението без да се налага да вземате крайни мерки. Ще ви привлича уюта на дома и от там ще черпите енергия за бъдещите си планове. Пригответе нещо приятно за близките си, с което да ги зарадвате. Почивката обещава да бъде спокойна и приятна.

Рак

Усмихнете се и не се поддавайте на мрачни мисли. Съзнателно ги прогонете, и не позволявайте да ви притесняват. Занимавайте се с неща, които ви доставят удоволствие или са неотложни. Не позволявайте на чуждо и неприятно присъствие да ви обсеби, опитайте се да се дистанцирате.

Лъв   

Днешният ден е особено подходящ за почивка и развлечение. Имате нужда от отдих и зареждане със свежи сили, затова не се колебайте да прекарате този ден по възможност на открито и в компанията на близки хора. Чувствате се добре в ролята на организатори, затова едва ли ще сбъркате ако се наемете с инициирането на подобно мероприятие.

Дева

Организирайте се по-добре, ако искате да се справите с всичките си задачи. Пред вас ще се изправят предизвикателства, изкушенията на които ще ви проводят в друга посока на мислене. Ще се стремите да повишите благосъстоянието на семейството си и ще намирате преки пътища за постигането му.

Везни

Запазете за себе си намеренията, не ги правете достояние на всички. Очаровани сте от вниманието на човека до вас и това ви обнадеждава за връзката ви. Новини от близък човек, пребиваващ в чужбина. Притесненията ви ще отшумят и скоро ви очакват нови развития. Хранете се здравословно, възможни са неразположения.

Скорпион

Ще се радвате на хубав и ползотворен ден. Вътрешното ви чувство за равновесие и справедливост ще ви изведе на правилните позиции, дори да изненадата с поведението си някого. Силата ви е в разума и умението да постигате целите си, нещо с което не всеки може да се похвали. Възможно е ново приятелство.

Стрелец

В добро настроение сте и ще продължавате да се трудите с желание и ентусиазъм. Имате смели планове, но първо проучете възможностите как да станат реалност. Не пренебрегвайте партньора си, споделете намеренията си с него. Съхранете добрия си тонус, като по-често спортувате.

Козирог

Посветете този ден на почивката и приятните емоции. Успешно развеселявате хората около вас, поради което сте ценени събеседници. Не обръщайте внимание на дребните недоразумения и се заемете с нещо, което ви е приятно. Ако хората около вас се опитват да ви ангажират можете да сте и по-рeзки.

Водолей

Ще намерите нещото, с което да запълните времето си, така, че то да ви донесе очакваните емоции. Професионалната работа също ще занимава мислите ви, но прекалената ви обвързаност с нея няма да помогне. Не пренебрегвайте желанията на близките си, зарадвайте ги с вниманието и обичта си към тях. Това ще благоприятства атмосферата в дома ви.

Риби

Свежи и енергични сте, и ви се иска да споделите настроението си с околните. Проблемите ви се струват дребни, но не ги подценявайте. Разбира се, не означава да разваляте деня си. Ще градите планове за бъдещето. Моментът е подходящ за нововъведения от всякакво естество. Не се колебайте и действайте.