close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 27 октомври 2017 г.

horoskop 27

Овен

Заемате се с дребни ангажименти днес, но е за предпочитане да не се захващате с нищо голямо или изискващо много енергия. Намерете време да си починете или да се занимавате с някакъв спорт. Това би се отразило чудесно на физическата ви форма. Отношенията ви с любимия човек са хармонични и ви правят щастливи.

Телец 

Със задоволство ще погледнете на предложение за нова работа и в същото време ще изпитате известно притеснение. Анализирайки го, ще предприемете конкретни стъпки за подобряване на информираността си, както и други интересуващи ви обстоятелства. В общуването си ще станете по-приветливи, което ще ви носи предимства.

Близнаци 

Денят е благоприятен за решаване на лични проблеми, затова не се занимавайте с финансови операции. Ако интересите ви са свързани с творчество и изкуство, ще имате значителни успехи. Вечерта търсете усамотението или компанията на близък приятел.

Рак

Очакват ви промени. Чувствате се объркани, защото ще осъзнаете, че трябва да намерите баланс между семейството и работата. Трябва да погледнете на ситуацията по-сериозно. Не слушайте коментари от странични хора, открийте сами кое е редно и кое не. Слушайте инстинктите си.

Лъв

Плановете ви са осъществими, не се разсейвайте да обсъждате кой и какво би казал за тях. Ако се нуждаете от компетентно мнение, не се колебайте да го потърсите. Други ще участват в събития, които за дълго ще помнят. Любими хора ще ви подтикнат към изяви, за които не ви достига смелост.

Дева

Днес се опитайте да сте толерантни спрямо грешките, допуснати от страна на делови партньори, подчинени или колеги от службата ви. В случай, че сте решили да поискате ипотека или заем, за да подобрите състоянието на дома си, то това можете да го осъществите без обичайните затруднения.

Везни

Заредете се с енергия, като отделите време и на по-приятни занимания. Проблемите на работното място ще ви натоварят и е възможно денят да ви се стори по-дълъг от обикновено. Семейни придобивки ще съберат всички у дома и заедно ще споделите вълненията си.

Скорпион

Днес не са изключени проблеми в ежедневието, които изискват незабавно внимание. Имате спешна нужда да планирате бъдещето си. За всичко ще искате доказателства и няма да се доверявате лесно. Ще бъдете вдъхновени и креативни. Използвайте момента, за да представите идеите си пред подходящите хора.

Стрелец

Този петък рискованите инициативи, започнати от вас през изминалите дни, ще ви носят много повече успех. Опитайте се да влагате повече усилия, за да постигнете повече от предварителните си очаквания. Ще се радвате на изобилие в материалната сфера.

Козирог

По-добре от всеки друг ще предвидите събитията и разпределите задачите, реагирайки адекватно на тях. Изразете доверието към партньора си и ще спечелите повече, отколкото предполагате. Честите ви упреци към него не правят връзката ви по-стабилна, напротив. Вести, свързани с професионалната ви реализация или личните ви контакти.

Водолей

Днес пропуснете взимането на всякакви важни решения. Бъдете особено внимателна в общуването си с партньори и роднини, както и с изказванията си на срещи и събрания. Не обещавайте нищо, което няма да можете да изпълните.

Риби

Възможно е да бъдете погрешно разбрани в професионален план. Твърде много се притеснявате за трудностите в работата, това може да повлияе на здравословното ви състояние. Ако не се впрягате прекалено, всичко ще завърши с полза за вас. В отлично настроение сте, но трябва да почивате повече.