close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 27 септември 2024 г.

horoskop 27

Овен

Умерени сте в желанията си днес и това носи успех на мнозинството от вас. Изненадващо предложение за съвместен бизнес може да се окаже много добра перспектива за бъдещето ви. Не се колебайте дълго, може да ви изпреварят. Събитията ще ви подсказват най-верните решения, които ще взимате в движение. Доверете се на интуицията си.

Телец

Във връзка със свой проект или друга инициатива, изискваща средства ще използвате познанствата си с подходящите хора или контакти с кредитни институции. Личните си проблеми ще решавате сами, без чужда намеса, което има и своите предимства. Ще си осигурите независимост и свобода в действията.

Близнаци

Никой няма такава нужда от добро, както онзи комуто вече не е останало добро за раздаване. Днес повече от всякога имате нужда да бъдете насърчавани, да се забавлявате и да ви се възхищават. Ще бъдете най-продуктивни, ако вършите деловите си задачи със своето бързо темпо. Тогава и резултатите няма да закъснеят.

Рак

Ще прекарате особено приятен ден днес. Заобиколени сте от добро настроение и с каквото и да се занимавате, то съвсем няма да си тежи. Имате нужда от повече движение и затова едва ли ще се задържате за дълго у дома си. Очаквайте привлекателно предложение за нещо, което отдавна желаете да ви се случи. Бъдете по-пестеливи, харчите за ненужни неща.

Лъв   

Преодолели сте вече трудностите от последните дни и днес ще се посветите на преките си задължения и работа. Добронамереното ви поведение улеснява общуването ви с другите, но същевременно ги настройва и позитивно към вас. Неограничени са запасите ви от човешка топлина и това е прекрасно.

Дева

Онези от вас, които очакват предложения за работа, днес могат да получат доста примамливи оферти. Денят ще е богат на нови впечатления и емоции, не е изключено да срещнете човек, който много ще ви развълнува.

Везни

Мнозина от вас ще имат късмета да получат пари от ангажимент завършен преди доста време. Денят е удачен за нови придобивки, така че развържете кесията си и се възползвайте. Не се притеснявайте да грешите. Никого няма да нараните, пък и всичко ще ви бъде простено.

Скорпион

Не обръщайте поглед назад. Миналото е необратимо, насочете усилията си в подкрепа на идеите и позитивното си мислене. Очаква ви сполучлив избор на нещо свързано с дома и семейството. Може би нова придобивка. Изразен успех за онези от вас, имащи трайни интереси в изкуството.

Стрелец

Овладейте вълненията си, ясно е, че не може да се постигне светкавично всичко и на всяка цена. Стремейки се към него можете да си докарате главоболия и разочарования. Също така бъдете внимателни и в интимните отношения с партньора ви. Участниците в предстоящ конкурс ще се представят по начин, осигуряващ им добри перспективи за бъдещето.

Козирог

Добрият ви усет да балансирате ще ви носи успех, но само това няма да е достатъчно, за да постигнете целите си. Потърсете съдействието на ваш приятел. Ще се изненадате от добрите му съвети. В личен план не преувеличавайте неприятностите (тях просто ги няма) и намерете време за почивка и развлечения.

Водолей

Задълженията ви ще се увеличат, предвид стартирането на нов проект. Високите ви изисквания и претенции могат да подразнят останалите участници в него, но ако отстоявате докарай позициите си ще спечелите повече. Ще подобрите отношенията си с някой, ако споделите вечерта си с него.

Риби

Имате достатъчно енергия, за да се справите с всичко, което предвиждате да свършите днес. Добрите ви очаквания са реални, но за да ги осъществите е нужна работа и вие го знаете. Среща с партньори ще се отрази обновяващо на идеите ви и ще се включите активно в общо начинание. Няма да ви липсва и подкрепа от близките ви хора.