close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 28 януари 2017 г

horoskop 28

Овен 

Тази събота намирайте разумно решение на текущите проблеми, с които се сблъсквате. Като че ли най-важно на този етап от време е търпеливо да подхождате към проблемите. Ще се радвате на внимание и любов от страна на интимната си половинка.

Телец 

Днес ще постигате конкретни резултати както благодарение на добрия шанс, така и на усиления ви труд. Не избързвайте със заключенията по отношение на застигналите ви събития, тъй като това отношение ще ви наложи и редица ограничения.

Близнаци 

Решенията ви днес ще са подчинени на желанието ви да сте свободни и независими. Не допускайте да ви въвличат в спорове и конфликти, за да не съжалявате по-късно. Бъдете търпеливи към любимите си хора.

Рак

Днес можете да овладявате положението във всяка една житейска сфера благодарение на богатия си житейски опит. Стремете се сами да отгатвате къде се крият вашите шансове и възможности за постигането на стабилност в делови и материален план. Въздържайте се от коренни промени около вас.

Лъв

Не се отказвате лесно от намеренията си и това привлича вниманието на околните. Ще ги заставите да се отнасят с респект към вас. Амбицирани сте да успеете и ще продължите да упорствате. Вълнуващи мигове ви очакват с любимия човек.

Дева 

Денят ви ще бъде спокоен, без силни емоции и натоварвания. Влечението ви към някой, който присъства в живота ви ще внася изненади, но трудности няма да срещнете. Ще започнете работа по проекта, който ви обещава подобряване на финансовото ви състояние.

Везни 

Приемайте търпеливо случващото се около вас. Към ангажиментите си се отнасяйте отговорно, но не отегчено. Нуждаете се от повече разнообразие. Вземете нещата в свои ръце. Приятели ще откликнат на желанието ви да се повеселите вечерта.

Скорпион 

Привлечени сте от новостите около вас. Ако подходът ви е правилен, скоро ще се поздравите с придобивки. По здравословен проблем задължително се консултирайте със специалист. Денят е подходящ за общуване с всичко, което ви носи настроение и ви помага да станете по-ведри и добри.

Стрелец 

Бъдете търпеливи към онези, които открито изразяват несъгласието си с вас. Така ще се преборите и със собственото си его, нещо, което трудно ви се отдава. Наред с това не изоставяйте с погрижите по дома и семейството, независимо, че признателност за това няма да получите.

Козирог

Има нещо, което ви тревожи, но не бива да го превръщате в драма. Най-добре е да си изясните приоритетите, като дадете предимство на онези, осигуряващи ви душевен комфорт. Ако ви се налага да пътувате, внимавайте при шофиране.

Водолей 

Денят ще е успешен за тези представители от знака, които постигат целите си в професионалната сфера с труд и постоянство. Не допускайте да давате лъжливи обещания на интимната си половинка, защото едва ли това ще се разбере по правилния начин.

Риби
Денят ще е изпълнен с добри новини за родените под този зодиакален знак. Като че ли с лекота ще съумеете да се нагърбите с отговорности, които ще ви дадат и по-голяма свобода на действие. Логично ще бъде покачването и на приходите ви в материален план.