close
България

Заловиха дрогирани шофьори в Сливен

test-narkotici

В РУ-Сливен са образувани две досъдебни производства за притежаване на наркотици. На 14 юли при проверки в различни части на град Сливен са установени 37-годишен мъж и момиче на 18 години. При процесуално-следствените действия в тях са намерени и иззети наркотични вещества. Работата по случаите продължава.

Трима водачи, употребили наркотични вещества, са установени от полицейски служители през почивните дни в град Сливен.

На 15 юли, около 19,00 часа, на булевард Г.С.Раковски, е спрян за проверка мотопед “BTM 50”, без регистрационни табели, управляван от 27-годишен мъж от град Сливен. При проверката се установява, че водачът управлява след употреба на наркотично вещество. Срещу него е образувано бързо производство.

Около 03,00 часа, на 16 юли, на улица „Н.Михайловски“ 23-годишен мъж управлява лек автомобил “Ауди А3”, след употреба на наркотично вещество. Срещу него е образувано бързо производство.

На 16 юли, около 14,40 часа , на булевард „Ген. Скобелев“ е спрян за проверка лек автомобил “Кия”, управляван от мъж на 23 години от град Сливен. При проверката за употреба на наркотични вещества, той е дал положителна проба. Срещу него е образувано незабавно производство.