close
България

Кметът Стефан Радев награди участниците в Националния турнир по джудо за деца в Сливен

DSC01478

22-ри Национален турнир по джудо за деца се провежда днес в Сливен. В него участват 12 отбора от цялата страна. С медал и грамота кметът Стефан Радев награди малките джудисти от всички категории, класирали се на първо, второ и трето място. В приветствието си кметът Радев им пожела да се радват на още повече успехи и да придобиват все по-голяма популярност в международен план. ,,Спортът ще Ви даде много. Ще Ви научи на дисциплина, на отговорност. Усилията, които полагате днес, ще бъдат възнаградени в утрешния ден. Убеден съм, че с много труд и постоянство ще постигнете високи резултати, с които да се гордеете и Вие, и Вашите треньори и родители. Чувствайте се победители, с това което правите”, посочи в словото си кметът.

Сред гостите в зала ,,Младост” беше председателят на Общински съвет – Сливен Димитър Митев, общински съветници, родители и треньори.

Участниците в спортната надпревара са разпределени във възрастови групи 1- 2 клас момичета, 1 – 2 клас момчета и 3 – 4 клас момчета. Турнирът продължава, а завоювалите първите три места в отборното комплексно класиране ще получат купи за доброто си представяне.

Организатори на турнира са Спортен клуб ,,Хаджи Димитър – 2006”, с подкрепата на Община Сливен.