close
България

Кражби в Сливен и Нова Загора

policiq

Криминалисти на РУ-Сливен работят по три кражби, заявени през почините дни. През нощта на 8 срещу 9 декември неизвестен извършител е проникнал в заведение за бързо хранене в град Сливен и е извършил кражба на сумата от 765 лева.

За времето от 10,00 до 10,30 часа на 08 декември е извършена кражба на златни накити от частен дом в село Тополчане. Нанесената щета е на стойност около 710 лева.

На 09 декември, около 17,40 часа, е получено съобщение от 59-годишна жена, че в квартал „Даме Груев“ неизвестен извършител е издърпал от ръката й дамска чанта със сумата от 230 лева. По случаите в РУ-Сливен са започнати досъдебни производства.

Криминалисти работят по случай на взломна кражба от магазин в град Нова Загора. За времето от 03,20 до 03,30 часа на 8 декември неизвестен извършител е взломил прозорец на хранителен магазин, проникнал е в обекта и е извършил кражба на сумата от 50 лева и неустановено количество цигари от различни марки. Нанесената щета е в процес на установяване. Образувано е досъдебно производство.