close
България

МВР: Намереният труп не е на издирвания Росен Ангелов

policiq

Намереният в река Искър труп не е на издирвания за шесторното убийство в Нови Искър Росен Ангелов, а на мъж от Нови Искър, изчезнал в началото на декември.

Тялото е открито от полицейските екипи, които участват в издирването на обвинения за шесторното убийство Росен Ангелов. Самоличността на намерения е установена – мъж от района, изчезнал в края на декември. В района има засилено полицейско присъствие. Това са съобщили от МВР за БНР.

Трупът бе открит преди 16:00 часа днес при издирването на Ангелов. Припомняме, че по-рано приключи операцията по изваждането на мъжа, чийто труп бе открит във водите на река Искър в района на Владо Тричков.

Водолази и екипи на гражданска защита участваха в акцията.

56-годишният мъж Росен Ангелов бе обявен за издирване, след като стана ясно, че той е основният заподозрян за зверството в новогодишната нощ в Нови Искър.

При касапницата загинаха 6 души. Жертвите са Кети Кюхова, мъжът ѝ Неделчо Юруков, неговият син Георги (20 г.), доведената му дъщеря Нанси (16 г.), приятелят на тийнейджърката (18 г.) и нейната баба по майчина линия (72 г.).