close
LifeStyle

Месечен хороскоп за декември 2022 г.

коледа

Овен

През този месец не забравяйте да направите своя списък със желания. Може би не всички от тях ще се сбъднат, но със сигурност ще бъдете изненадани колко много ще се осъществят – затова не бъдете скромни. В началото на месеца е важно да изясните семеен въпрос с половинката ви, за да си гарантирате семейното щастие през периода. В средата на декември са възможни сложни и объркващи ситуации в работата. Там очаквайте промени. Малко преди празниците направете всичко възможно, за да се успокоите и настроите за светлите дни. Посрещнете ги с чиста и спокойна душа.

Телец

Началото на новия месец може да ви предложи някои предизвикателства. Колкото по-бързо се справите с тях – толкова по-добре. Важното е да не поглеждате назад. Средата на месеца ще ви предложи интересни промени. Ще имате възможност за много срещи с интересни хора. Не пропускайте да завържете познанства. Някоя от срещите може да ви донесе романтика и щастие, за което дори не сте сънували. В отношенията с партньора се стремете към баланс. Всеки компромис ще има своята цена, но и възнаграждение.

Близнаци

Декември ще бъде благоприятен месец за намиране на идеалния партньор. Позволете си да правите това, което обичате и бъдете там, където искате да бъдете. Сега Съдбата ще ви даде шанс да промените живота си в желаната посока, да срещнете сродната си душа и дори да създадете семейство. За обвързаните представители на знака ще има шанс за подобряване и усъвършенстване на отношенията. Опитайте се да правите повече неща заедно. Разпределете честно домакинските задължения. Ако имате възможност наемете човек, който да помага с почистването. В края на месеца намерете време за кратка почивка.

Рак

През този месец ще разберете много истини. Някои от тях няма да са приятни. Вероятно ще се наложи да поднесете своите извинения. В това няма нищо лошо. Важното е да си вземете поука и да не повтаряте грешките си. Във връзката ви всичко може да е много по-добре, ако мислите повече за желанията на партньора ви. В противен случай съществува риск от влошаване на отношенията и дори раздяла. Не допускайте трети лица да се месят в отношенията ви. Ако спазите всички тези съвети ви очаква един красив и празничен месец, изпълнен с много взаимност и щастие.

Лъв

През този месец ще имате много шансове да се доближите до мечтите си, включително и в областта на личните отношения. Хубаво е да се стремите да срещнете нови хора, да опитате нещо, което не сте правили преди, да обновите гардероба си или да се запишете на спорт. Всички тези действия ще ви дадат нужното вдъхновение и ще повишат самочувствието. Възможни са приятни срещи с приятели, бивши партньори, романтика и кардинални промени в семейния живот. Някои представители на знака ще преживеят някои трудности в определянето на желанията си. Помислете добре какво искате от живота и дали изпълнението на незначителни прищевки няма да ви струва прекалено скъпо в бъдеще.

Дева

Декември ще бъде чудесен месец за пътешествия и си струва да посетите места, където не сте били досега. Далеч от мястото, където живеете имате шанс да срещнете своя идеален партньор. В края на годината ви очаква период, изпълнен с любов и занимания, които ще ви доставят удоволствие. В работата не се колебайте да бъдете новатори. Вашите идеи може да са решаващи за спасяването на бизнеса. Развитието ви сега ще ви осигури знания и умения, които ще са ви от изключителна полза в бъдеще. В края на месеца очаквайте допълнителни доходи.

Везни

Месецът ще мине леко и бързо. От 15 декември започнете подготовката за празниците, като отделите време за подаръци за семейството и любимия човек. Сега може да си позволите да направите големи покупки, финансите ще го позволят. Все пак е добре да бъдете разумни и да наблегнете на полезни и красиви неща. В края на месеца е добре да направите първи стъпки към желана промяна. Голяма е вероятността за откриване на творчески таланти, появата на ново хоби. Открийте твореца в себе си.

Скорпион

През този месец ще имате нужда от почивка, тъй като цялата изминала година подложи на изпитание здравето ви и най-вече нервната система. Очаквайте временно затишие във всички сфери на живота ви, така че ще имате всички условия за почивка и релакс. Прекарвайте повече време у дома. Може да се замислите за освежаващ ремонт или закупуване на ново оборудване. В здравословно отношение няма да имате проблеми, стига да не прекалявате с алкохола и мазната храна. Не забравяйте и колко важно е да си осигурявате достатъчно часове сън. В любовта не дърпайте дявола за опашката. Избягвайте да се хвалите прекалено за щастието си и не забравяйте, че то обича тишината.

Стрелец 

За Стрелците декември 2022 ще бъде месец на хармония в личния живот. Ще се радвате на взаимност със сродната ви душа, очаква ви пълно разбирателство. Истината е, че за повечето Стрелци това ще се случи поради голяма заетост на работа, така че просто няма да остане време и енергия за кавги и разправии. В работата ще настъпи наистина горещо време: всички нерешени въпроси, натрупани през годината, ще се стоварят върху вас като лавина и ще изискват да им обърнете внимание. Бъдете внимателни по време на коледните партита – там може да се появи изкушение, което да разклати устоите на връзката ви. Помислете добре дали си заслужава.

Козирог

Очаква ви месец, изпълнен с тишина: без сътресения, но и без приятни изненади. В такава ситуация е лесно да се отпуснете, да се предадете и да загубите контрол над ситуацията. Истината е, че не можете да се отпуснете. Особено важно е да държите всичко под контрол в професионалната област: машинациите на недоброжелателите могат да доведат до сериозни проблеми. Краят на месеца е страхотно време да се посветите на любими хора, партньор или, ако сте необвързани, да потърсите своята сродна душа. По отношение на здравето всичко също ще бъде доста спокойно, с изключение на леко неразположение, причинено от сезонни настинки.

Водолей  

Очаква ви наситен със събития декември. Ще имате и работа, и командировки, и пътувания със семейството. Най-важното е, че се справите с всички задължения блестящо. У дома ще се радвате на хармония, по важни въпроси близките ви ще ви подкрепят. Уязвимото място през този месец ще бъде вашето здраве. Затова не правете никакви компромиси с храненето и здравословния начин на живот. В никакъв случай не се самолекувайте, в случай, че се разболеете. Добре е да направите и профилактичен преглед при зъболекар. В празничните дни не забравяйте да намислите своите желания.

Риби

През този месец няма да можете да избягате от някои проблеми в професионалната сфера. Въпросите за решаване няма да са кой знае колко сложни, но ще ви необходима повече енергия, за да се справите с тях. Но има добра новина: възникналите проблеми ще разкрият грешки, които ще може да коригирате навреме. През този месец ще бъдете и необичайно привлекателни за противоположния пол. Очакват ви много любовни авантюри. През периода обърнете внимание на състоянието на домакинските уреди и автомобила: внезапна повреда на оборудване през този месец може да ви създаде прекалено много главоболия./actualno.com