close
LifeStyle

Месечен хороскоп за май 2022

love1

Овен

Началото на месеца може да бъде трудно, но ще имате всички свои шансове за успех. В първите дни на периода ще трябва да работите усилено. Бъдете готови за това, че дори обичайните дейности може да ви се неща ще се дават лесно. В работата са възможни са разногласия, разгорещени дебати. Не се подавайте на раздразнението, това може да ви коства авторитета сред колегите. В личен план ви очакват приятни изненади. Любимият човек ще направи за вас повече, отколкото очаквате. Възможно е да получите предложение от половинката си. В края на месеца възрастни родини може да се нуждаят от помощта ви и това да отнеме много от времето ви. В здравословно отношение бъдете внимателни към алергични реакции. Не прекалявайте с мазна храна и алкохол.

Телец

Това е месец, в който ще погледнете на света от друг ъгъл. Сега за вас ще станат видими всички онези неща, които до момента са останали незабелязани. Тези малки детайли ще ви бъдат от полза. Благодарение на тях ще се изявите като незаменим професионалист в областта ви. В средата на месеца ще имате невероятни идеи. Не отхвърляйте никоя от тях, търсете верни сподвижници, за да осъществите замисленото. С правилния подход ще намерите начин да си осигурите точната подкрепа за вашите начинания. Може да подпомогнете всекидневието си като въведете повече цвят в деня си. Започнете от дрехите, аксесоарите, акцентите в дома ви и работното място. Не забравяйте колко са важни цветята за интериора, за настроението и творческото мислене.

Близнаци

Това е месец, в който ще може да направите много в посока за промяна на живота ви. Не се колебайте да бъдете смели, иновативни и пробивни. Слушайте само сърцето си. Може да има недоверие от страна на близки хора – не допускайте тяхното мнение да ви повлияе. В средата на месеца вече ще сте много по-уверени в намеренията си. Направете всичко възможно, за да достигнете до този момент. Следват много вдъхновяващи, ярки и интересни дни. Способността да подхождате творчески към всичко ще ви бъде от полза и в личния живот. Вашите усилия ще бъдат високо оценени от партньора ви. Този период ще бъде благоприятен за началото на романтична връзка за онези от вас, които не са обвързани. В здравословно отношение пазете гърлото – въздържайте се от студени и газирани напитки.

Рак

Това е месец, в който е добре да се заемете с нови неща. Важното е, че ще бъдете настроени за подобни действия. Непознатото ще ви изкушава и сега е това е добре. В работата не е необходимо да действате сами. Напротив, струва си да бъдете кооперативни. Помощта от колеги ще ви е от полза. Няма кой да отнеме заслугите за свършеното от вас, дори е възможно е да откриете и нови съюзници. С времето ще се превърнат във верни приятели. В личен план рискувате да пропуснете важни сигнали от страна на партньора ви. Страстта си отива, но това не значи, че не може да бъде възобновена. Предприемете действия в тази насока. В средата на месеца възрастни родители и роднини може да се нуждаят от повече внимание. Тогава е важно да се погрижите да психическото ви състояние, може да бъдете претоварени. В края на месеца намерете време да заминете на кратка почивка, където да посветите времето единствено на себе си.

Лъв

През този месец постоянството и самочувствието ще ви помогнат да се справите с трудностите, които могат да възникнат в първите дни на периода. Очаквайте забавяне на доставки, неспазване на срокове и промяна на условията по договорите. Всичко това може да доведе и до отрицателни финансови резултати за вас. Случващото се може би е знак да се заемете с проект, който отдавна планирате, но не сте били сигурни в необходимостта му. Това време едва ли ще бъде напълно безоблачно, но няма да има непреодолими препятствия пред вас. Съдбата обича смелите и именно такива трябва да бъдете сега. Опитайте се да гледате напред и да си представяте резултатите от вашите усилия в бъдеще. Това ще бъде тайната на лесното преодоляване на препятствията, които ще изникнат на пътя ви. В края на месеца очаквайте примамливо бизнес предложения. Договорете се за добри условия и не отстъпвайте от намисленото.

Дева

Това е месец, в който от вас ще се иска повече решителност от обикновено. Притесненията ви ще бъдат разглеждани като нежелание да направите едно или друго. Затова се въоръжете с цялото си самочувствие и „скачайте“ смело в нещата. Ще разберете колко много хора имат по-високо мнение за вас, от колкото сте предполагали. Пазете от хора, които се прекалено мили към вас. Едно е сигурно – активните ви действия ще са вашия път към успеха. Някои представители на знака може да променят коренно дейността си и да се захванат с нова работа. Тази промяна със сигурност ще ви се отрази добре. Но не се заричайте, че всичко старо ще остане в миналото. Някои от уменията ви ще ви бъдат от полза и в бъдеще. В личен план ви очакват приятни изненади. Дръжте се на ниво, не сваляйте летвата и ще получите това, което винаги сте желали.

Везни

Това е месец, в който ще свършите много полезни неща. Това не се отнася само до работата ви. В личен план имате поприще, на което ще може да се изявите и да въплътите намеренията си. Настъпва време, в което да сбъднете желанията си. Ако сте мислили да продължите образованието си, но не ви е достигало време сега е добър момент да поправите това. Втурнете се смело към всичко ново, което ще ви помогне да сте по-добри, по-можещи и уверени в себе си. Избягвайте всякакви прояви на лекомислие. Единствено сериозното отношение към вас самите ще ви помогне да постигнете отлични резултати. Месецът е подходящ и за наваксване на срещи с приятели, които поради различни причини не сте виждали от много време. В здравословно отношение се пазете от тежки физически натоварвания. Ако имате желание да спортувате отдайте предпочитание на плуването или бързото ходене и разходките сред природата.

Скорпион

Това е месец, в който обичайният ритъм на живота ви ще се промени. Очаквайте нови хора, събития, мероприятия, в които вашето участие ще бъде търсено. Това ще наложи сериозни промени в графика ви – лягайте по-рано, освободете време за сметка на вредни навици. В началото може и да ви е трудно, но няма да съжалявате за жертвите, на които ще се решите. С първите плодове на вашия труд и усилия дори ще се почувствате вдъхновени да направите още промени. Работата в градина и с цветя ще ви донесе успокоение и освобождение. Намерете време, за да обновите домашната си градина. Ако отглеждате едни и същи цветя с години, може би е време да обмислите да закупите нови видове, които да ви радват с цветовете си.

Стрелец

Това е месец, в който може да се наложи да поемете допълнителна отговорност. Вие знаете до каква степен бихте могли да се натоварите, но не го правете за сметка на ваши важни проекти. Колкото и да съчувствате на някого не забравяйте за своя интерес. Ако все още нямате домашен любимец, а живеете сами – сега е точното време да осиновите някое бездомно късметлийче. Не си мислете, че няма да имате време за него. С тази стъпка ще дойдат по-добри времена за вас. Ще ви се отрази добре да се включите в мероприятия, свързани с благотворителност или такива с екологична насоченост. В здравословно отношение пазете стомаха си – не правете компромиси с качеството на храната. Спазвайте здравословен режим, богат да пресни зеленчуци и плодове. Не пийте кафе на гладно.

Козирог

Това е месец, в който едва ли ще скучаете. Най-важното е да не бъдете прекалено упорити. Това не означава да се отказвате от идеите си, но действително ще трябва честно за прецените кои от тях заслужават усилията и времето ви и кое не. Пазете хората, които обичате и отношенията с тях. Един компромис от ваша страна може да доведе до много повече ползи за вас. В края на месеца бъдете инициатори на тържество или семейно събиране. Оставете различията на страна и се съсредоточете върху общите цели, които имате с близките ви хора. Повече усмивки и доброжелателност ще променят живота ви към добро. В здравословно отношение не допускайте психическо натоварване. Ако усетите, че нервите ви са на предела намерете начин да си осигурите дълга разходка сред природата или просто повървете без посока по града.

Водолей

Това е месец, в който ще можете смело да планирате. Енергията ви ще стигне за всякакви начинания. Правете това, което ви се струва интересно и вдъхновяващо. Благодарение на такива дейности ще се чувствате енергични и ще погледнете оптимистично на бъдещето. Командировките в средата на месеца ще са успешни. Пътуванията със семейството също са нещо, от което не трябва да се лишавате. Всяка съвместна дейност сега ще е полезна за отношенията ви. Промяна на в живота на член от семейството ще доведе до положителен развой в бъдеще. В здравословно отношение помислете за качеството на съня ви. Ако си лягате прекалено късно – променете това. Помислете как може да направите спалнята си по-приветлива. Махнете устройствата, като телевизор или компютър от нея.

Риби

През този месец невъзможното ще стане възможно. Сега е време, в което да творите, настоявате, да искате всичко, което ви се струва, че ще бъде по-добро и по-различно. Не се колебайте да приключите със старото. Въвеждайте нови методи и начини на живот, на действие. Правете спонтанни пътувания, посещавайте нови градове, непознати места. Правете снимки, записвайте спомени. Всичко, което се случва с вас сега е бъде основата на вашия нов бъдещ живот, в който вие ще сте по-светли и по-енергични. В средата на месеца ще бъдете поканени за участие във важен проект. Приемете поканата със самочувствие и покажете на какво сте способни. В личен план отстоявайте свободата си и не се променяйте заради никого. Това е време, в което да си поставяте високи цели и да не търсите оправдания, за да не ги постигнете. /actualno.com