close
България

Нередовни на пътя в Сливенско

kat

На 10 октомври патрулен екип е установил водач, употребил наркотични вещества. Около 20,45 часа в квартал „К.Фичето“ е спрян за проверка лек автомобил „Опел Вектра“, управляван от 24-годишния И.Д. от град Сливен. Пробата за употреба на наркотици е положителна. Срещу И.Д. е започнато бързо производство.

Неправоспособен водач, който системно управлява МПС е установен от служители на РУ-Нова Загора. На 10 октомври, около 11,30 часа в село Брястово е спрян  за проверка лек автомобил „Форд Транзит“, управляван от П.Г. на 40 години от село Паничерево. Полицейските служители установяват, че П.Г. е неправоспособен и вече има наложено административно наказание за управление на МПС. Срещу водачът е започнато бързо производство.

Притежаване на наркотични вещества е установено от служители на група „Охрана на обществения ред“ към РУ-Сливен. При патрулиране в квартал „Даме Груев“, около 21,00 часа на 10 октомври, полицейските служители извършват проверка на 26-годишния М.П. от град Сливен. В него е намерено и иззето топче  станиол, съдържащо суха листна маса, която при полевия тест е реагирала на марихуана. Срещу М.П. е образувано досъдебно производство.