close
България

Организаторите на „Карандила рита“ с благодарност към кмета Стефан Радев и Общината за оказаното съдействие

3

На среща със заместник-кмета Пепа Чиликова организаторите на турнира „Карандила рита“ връчиха благодарствен адрес до кмета Стефан Радев и Общината за оказаното съдействие при реализацията на събитието. То се проведе за първи път в местността Карандила от 16 до 18 юли. В него участваха шест мъжки и четири детски отбора по футбол. Атанас Атанасов и Васил Василев заявиха желание събитието да стане ежегодно и да заеме мястото си в спортния календар на общината.

„Искахме да организираме един спортен празник, на който всички да се забавляват и да популяризираме Сливен като туристическа дестинация“, каза Атанас Атанасов.

„Имаше много добра организация на турнира, настроение и чудесна атмосфера. Децата се забавляваха и това е най-важно на подобни спортни празници“, каза Пепа Чиликова. От името на кмета тя благодари на всички, участвали в организацията и ги поздрави за успешното спортно събитие. Чиликова подчерта, че сред приоритетите на кмета на Общината е подкрепа за спорта, който да достига до все повече деца и тази политика ще продължи.