close
LifeStyle

Открила ли си идеалния съпруг

lubov

 

На този свят никой не е съвършен. Но когато се влюбим, мислим, че сме намерили идеалния партньор, който въплъщава всичко добро, красиво и истинско. След известно време обаче може да започнем да се съмняваме дали сме избрали правилния човек.
Подготвили сме списък от 10 характерни черти, които да ти помогнат да разбереш дали си открили съвършения съпруг.

Той не се страхува от трудности и е готов да реши всички проблеми
Истинският мъж не само говори красиви думи, но е готов да предприеме решителни действия. В трудни ситуации той винаги е готов да ти предложи рамо, на което да поплачеш.

Може да приготви вечеря сам
(Без да се използва всички чинии в кухнята.) Съвременните жени смятат, че мъж, който изглежда мъжествен и знае как да готви, е идеалният съпруг. И не е задължително да прави нещо специално. Дори ако просто нареже пъпеша и го сервира добре, ще направи жена си щастлива.

Винаги ще те подкрепя, дори ако си направила голяма грешка
Всички правим грешки и когато това се случи, половинката ти трябва винаги да бъде на твоя страна. Дори и да грешиш. Във всяка ситуация съпругът ти трябва да те подкрепя, а не да те обвинява.

Обръща внимание на детайлите
Това не означава, че трябва да знае всеки детайл от живота ти или да си спомня какво си носила в деня, когато сте се срещнали. Но знае нещата, които са важни за теб. Наясно е с колко захар обичаш чая си и коя е любимата ти песен.

Той е мъдър, не само умен
Може да е полезно да имаш край себе си някой, който да може да ти обясни квантовата физика, но по-важно е да имаш човек, който може да намери изход от обикновените проблеми на живота. Ако твоят любим може да ти даде добър съвет, когато имаш спор с майка си, то си голяма щастливка.

Знае как да те развесели
Когато се чувстваш зле, съпругът ти винаги може да те накара да се чувстваш по-добре – ще ти каже страхотна шега, ще те подкрепи или ще направи нещо, което да върне доброто ти настроение.

Знае как да прави компромиси и преговори
Идеалният мъж може да намери общ език с полицейски служители, водопроводчици и плачещи жени без заплахи или подкупи. Той дори може да се справи с проблемните съседи.

Не забравя проблемите ти веднага след като излезе
За мъжете обикновено е по-трудно да се съсредоточат върху повече от една задача в даден момент. Но един любящ мъж винаги прави приоритет проблемите на половинката си и не ги забравя.

Твоето мнение има значение за него
Връзката между съпруга и съпругата означава не само, че живеете заедно, но и че сте приятели и “съветници“ един на друг. Това обаче не означава, че мъжът трябва да слуша за всичко жена си. Да се научим как да взимаме решения заедно е важен елемент на щастливия брак.

Помага ти в домашните задължения
Ако твоят съпруг те оценява и уважава, никога няма да те остави да се чувстваш като негова лична прислужница. Той разбира, че си уморена след работен ден и затова винаги е готов да ти помогне да почистите къщата, ако го попиташ. Освен това „съвместното домакинство“ е чудесен начин да свършите по-бързо досадните задължения и да прекарате повече време само двамата. /dama.bg