close
България

Резултати от среднощната акция в Нова Загора

policiq

Трима задържани за наркотици и установени непълнолетни в заведение след 22,00 часа по време на специализирана операция на полицията в Нова Загора. За времето от 00.00 до 06.00 часа на 8 февруари в град Нова Загора е проведена акция с цел  недопускане нарушения на обществения ред и извършването на престъпления в районите на питейни и увеселителни заведения, дискотеки, зали за хазартни игри, клубове и други обекти с развлекателна дейност.

В 01,00 часа пред заведение в град Нова Загора са установени двама непълнолетни, без придружител. Двамата са отведени в РУ-Нова Загора, на родителите са съставени актове по ЗЗД. В хода на операцията са образувани 3 досъдебни производства за притежание на наркотици.

В 03,15 часа на ул.“Хан Крум“ е извършена проверка на 27-годишния Х.Б. от  Нова Загора. В него е намерено и иззето пликче, съдържащо метамфетамин. В 04,10 часа при проверка на 24-годишния Г.Г. от Нова Загора е иззето пликче, съдържащо канабис. При проверка на 29-годишния М.П. в 01,15 часа е намерен плик, съдържащ метамфетамин.

В хода на операцията са проверени 41 лица и 19 автомобила.