close
България

Ръководителят на Представителството на Европейската комисия в България Огнян Златев и кметът Стефан Радев наградиха изявени деца

DSC_0476_2000x1330

Ръководителят на Представителството на Европейската комисия в България Огнян Златев и кметът Стефан Радев наградиха изявени деца. Те са от НУ„Васил Левски“ и детска градина „Божур“ и са се отличили на конкурс за оцветяване на книжки на Обществен дарителски фонд.

Това се случи по време на втория ден на Евробазар – Сливен 2018. На награждаването присъства и заместник-кметът по икономическо сътрудничество Стоян Марков

„Много се радвам да бъда днес сред Вас. Това, което правим всички ние, го правим за Вас и Вашето бъдеще. Бъдещето на България е в Европа. Нека не забравяме, че имаме да се справяме с още доста предизвикателства. Можем да се справим с всичко, ако работим заедно и си вярваме“, каза пред присъстващите Огнян Златев.

Базарът е посветен на Деня на Европа и на Българското председателство на Съвета на ЕС и 2018 – Европейската година на културното наследство. Неговото мото е ,,Европа за всеки”. Организатор е Европейски информационен център „Европа Директно – Сливен” в партньорство с Община Сливен.