close
България

Спипаха пияни шофьори в Сливен

piqn

Четирима водачи на МПС с алкохол над 1,2 промила са установени при операции по пътна безопасност на територията на РУ-Сливен.

Нарушителите са установени за времето от 30 ноември до 1 декември.

На 30 ноември е извършена проверка на 46-годишния Н.Н. от село Ябланово, водач на лек автомобил „Мерцедес“. Той е показал положителна проба за употреба на алкохол 1,56 промила.

43-годишният М.И. от град Девня е хванат да управлява лек автомобил „Опел“ с концентрация на алкохол 2,63 промила на главен път І-7, от кръстовище „Петолъчка“ в посока село Пъдарево. Той е спрян за проверка на 1 декември в 02,15 часа. М.И. е задържан за 24 часа. По случая е образувано бързо производство.

На 1 декември, в 22,20 часа, в село Тополчане, е извършена проверка на 31-годишния А.И., водач на лек автомобил „Опел“. При проверката за употреба на алкохол той е показал положителна проба 1,54 промила. По случая е образувано бързо производство.

38-годишният С.Н. е хванат да управлява лек автомобил „Мерцедес“ с концентрация на алкохол 1,36 промила. Той е спрян за проверка на 1 декември в 23,45 часа в село Ковачите.