close
България

Спипаха трима с наркотици в Сливен

narkotik-droga

Трима са задържани за притежание на наркотици в резултат на засилената патрулна дейност в района на град Сливен. Лицата са задържани през нощта на 21 и 22 юли от полицейски екипи при извършване на обход и наблюдение с цел установяване на разпространение и употреба на наркотични вещества.

В 03,30 часа на 21 юли в лек автомобил „Шкода“, спрян на бул.“П.Хитов“, е извършена проверка на 20-годишната З.М., пътник в автомобила. В нея е намерена и иззета суха листна маса, която при теста е реагирала на марихуана. З.М. е задържана за 24 часа. Образувана е досъдебно производство.

На 22 юли, в 03,00 часа, на ул.“Неофит Бозвели“ в град Сливен е извършена проверка на 47-годишния А.Г., като в него е намерено пликче, съдържащо метамфетамин. А.Г. е задържан за 24 часа. Образувано е досъдбено производство.

В 04,00 часа на 22 юли на ул.“Трифон войвода“ в град Сливен е извършена полицейска проверка на 30-годишния А.М., като в него е намерена и иззета супа лисна маса, която е реагирала марихуана. А.М. е задържан за 24 часа. Образувано е досъдебно производство.