close
България

Стартират кандидатстудентски курсове за НХА- Филиал Бургас

81

Стартират кандидатстудентски курсове за НХА Филиал –Бургас. Предвидени са подготвителни уроци по рисуване с ръководител проф. Светозар Бенчев и консултации за специалността „Мода“ с доц. д-р Яна Костадинова.

Във връзка с противоепидемичните мерки, които са въведени в страната, всички курсисти, трябва да носят маски, а групите ще бъдат до 15 човека.

Подготвителният курс по рисуване за кандидат-студенти в НХА с проф. Бенчев ще се проведе на 14 февруари /неделя/– от 9:00 до 16:30 часа. Материалите се осигуряват от кандидатите.

Консултациите за специалността “Мода“, които ще води доц.д-р Яна Костадинова ще се проведат на 13 и 14 февруари от 10.00 до 16.00 часа. Те имат за цел да запознаят кандидат-студентите с изискванията и спецификата на изпитната задача по „Моден аксесоар“, както и да поставят кандидатите в условия, близки до тези на приемните изпити.

Специализираните консултации курсовете по рисуване се провеждат в сградата на НХА,- Филиал Бургас, Магазия 1, Пристанищен комплекс Бургас.

Кандидат-студентите трябва сами да осигурят материалите за рисуване, както и картон с размер 35/50 см. Материали за изпита по аксесоар – темпера, акварел, цветни моливи.

Справки и записвания: по телефона предварително, или записване и заплащане в деня на курса от 9:00 ч.

Учебно-методичен отдел –  Бургас, Магазия 1, ет II или на тел: 0884025235.