close
България

Старши комисар Димитър Величков: Скърбим за наш скъп колега и приятел, който ни бе отнет в безумната война по пътища, с която водим ежедневна битка

Dimityr Velichkov

С дълбоко прискърбие изказвам съболезнования на близките на младши автоконтрольор Тодор Тодоров, който загуби живота си при изпълнение на служебния си дълг. Към мен се присъединяват неговите колеги от Районно управление-Нова Загора, ръководството и  всички служители на Областната дирекция на МВР в Сливен.

2 декември ще остане за нас тежък  ден, в  който загубихме наш скъп колега и приятел.  Тодор Тодоров загуби живота си едва на 35 години, след като бе ударен от водач, употребил алкохол, докато изпълнява служебните си задължения.

Като служители на реда ние водим постоянна битка с войната по пътищата. Ние сме първи на мястото на всяко едно пътно произшествие и съпреживяваме болката и трагедията от загубата на човешки живот. Нашите усилия да прекъснем тази черна статистика са ежедневни, но  това няма да стане, докато всеки не осъзнае, че на пътя е отговорен не само за своя собствен живот, но и за този на другите.

Тодор Тодоров ще остане завинаги в сърцата ни! Ще го помним като професионалист, добър колега и всеотдаен приятел!

Поклон пред светлата му памет!

 

Директор ОДМВР-Сливен

Старши комисар Димитър Величков