close
България

Съобщение от „Топлофикация – Сливен“ ЕАД

tec-sliven

Изминалия месец декември 2018 г., беше по-студен спрямо декември 2017 г., като средната външна температура е по- ниска с 2.8о Ц. Клиентите, които са се възползвали от предложената промоция и имат сключен договор, предварително знаят колко ще заплатят за отопление и битова гореща вода.

Поради по- ниската температура, клиентите, които не са сключили договор и не се възползват от промоционалните отстъпки, ще имат по- високи сметки за месеца.

Характерно за настоящия месец януари, който е месеца с най- ниски температури, „Топлофикация – Сливен” ЕАД Ви напомня, че съгласно обявената „Промоция 2018 г. – 2019 г.” за сключване на индивидуални договори, гарантира на всички сключили договори максимална месечна сума.

Съгласно промоцията на дружеството, топлинната енергия от сградна инсталация не се заплаща от битовите клиенти. Тази отстъпка можете да инвестирате във възстановяване на инсталацията за битова гореща вода и да получите допълнителна отстъпка за отопление и битова гореща вода.

С настоящето приканваме всички, които все още не са сключили индивидуални договори да посетят дружеството и да сключат такъв.

За клиенти с неразплатени стари суми, предлагаме споразумение за разсрочено плащане.

Допълнителна информация можете да получите в информационния център, на адрес бул. „Хаджи Димитър” 39 и бул. „Стефан Караджа” 23, тел. 044 62 37 39, 0884 483 861.

 

От Ръководството