close
България

Талантите на Нова Загора на една сцена

DSC08962

С  много усмивки, неподправеност и невероятни изпълнения на талантливите новозагорски  деца продължават празниците по повод Петковден! Утвърдил се вече като традиционен, очакван и посрещан възторжено от обществеността, концертът „Таланти на Нова Загора“ отново събра даровитите възпитаници на детските градини и училища.

На сцената на НЧ „Д. П. Сивков – 1870“ те танцуваха и пяха с много плам и ентусиазъм и направиха 8 октомври още по-цветен и весел за всички присъстващи. Сред тях бяха народният представител в 44-то Народно събрание Галя Захариева, заместник-кметът на Община Нова Загора Ивайло Енев, общински съветници и много граждани. В красивата есенна вечер, над 50 деца от ДГ „Слънчице”, ДГ „Бодра смяна”, ДГ „Детски свят”, ДГ „Тракийче”, НУ „Св. Паисий Хилендарски”, НУ „Любен Каравелов” и СУ „Христо Ботев“, с трепкащи от вълнение сърчица и сияйни усмивки представиха красотата на хубавата фолклорна и популярна музика и превзеха сърцата на публиката, която ги надари с бурни аплодисменти и топли усмивки. В магичната атмосфера всички присъстващи за пореден път се убедиха: Нова Загора може да се гордее със своите деца.

Изявата на талантите няма конкурсен характер, но за вълнуващото представяне на всички участници организаторите от Община Нова Загора бяха осигурили  грамоти и шоколадови лакомства.