close
LifeStyle

Тест: Изберете дърво и прочетете каква личност сте

tshastie

Пролет е и всичко започва да се раззеленява и цъфти. Това би трябвало само още повече да ви улесни при правенето на теста, който са подготвили jenite.bg.

Вижте картинката. Не се замисляйте много – много. Изберете онова дърво, което ви допада най-силно на пръв поглед и прочетете какво означава фактът, че именно неговият вид е привлякъл вниманието ви.

 

Test-lichnost

 

  1. Недооцененият алтруист 

Най-изявените ви черти са щедрост, висок морал, трудолюбие и амбиция. Стандартите ви са изключително високи, заради което околните си мислят, че изисквате твърде много от тях. Вие обаче изисквате най-много от себе си. В усилената си работа не се ръководите толкова от желанието за лична печалба, колкото от вечния си стремеж да направите света едно по-добро място. Не сте егоисти. Обичате хората и се грижите за тях, дори и да ви нараняват. А те, за съжаление, рядко оценяват това.

  1. Всеобщият любимец 

Вие сте типът човек, когото всички харесват. Отговорни сте, обичате да се грижите за останалите, в работата поемате дори и онези ангажименти, които никой не ви задължава да вършите. Вярвате в честността. Хората бързо разбират, че имате добра душа и ви имат доверие. На пръв поглед всичко това би могло да означава и че сте скучни, но във вашия случай не е така. Напротив, забавни сте, остроумни, винаги ще кажете нещо неочаквано интересно.

  1. Мислителят

Вродената ви интелигентност ви кара непрекъснато да размишлявате върху какво ли не. За вас идеите са най-същественото в живота. Предпочитате да прекарвате много време сами, за да имате възможност да развивате теориите си на спокойствие. Интровертна личност сте, но се разбирате добре с умните хора, които имат желание да мислят и учат. В никакъв случай не сте повърхностни. Размишлявате по въпросите на морала и винаги се стремите да постъпвате правилно според собствените си възгледи, дори и обществото да е на друго мнение.

  1. Артистичната личност  

Имате своята уникална комбинация от качества, която не напомня на никоя друга. Всички признават, че не познават никого като вас. Интуитивни сте, освен това ви мислят за странни. Цените личното си пространство, държите да бъдете оставени да се занимавате с онова, което ви влече. Имате нужда да развивате креативността си и останалите да признават плодовете от нея. Често оставате неразбрани и това ви наранява. Може би сте по-чувствителни, отколкото е добре за вас. Изживявате прекалено емоционално всичко хубаво и лошо.

  1. Силната личност 

Вие сте подчертано независими, искате да вършите всичко сами, да контролирате всичко. Не приемате някой да ви казва как се правят нещата. Разчитате на само на себе си. Близките ви също могат да разчитат на вас, тъй като проявявате желание да ги защитавате, пък и умеете да го правите. Знаете точно какво искате, не се страхувате да преследвате мечтите си. Достатъчно силни сте, за да приемете истината, така че изисквате от останалите единствено да бъдат честни с вас.

  1. Обичливият 

Изявено чувствителни сте, включително и към преживяванията на останалите. Лесно се разбирате с тях и имате много приятели, тъй като всячески се опитвате да правите живота им по-хубав. Хората се чувстват спокойни във ваше присъствие, радвате ги с топлотата си. Усилията ви са насочени към това да бъдете добър човек. Полагате усилия да се самоусъвършенствате – искате да бъдете интересни и специални. Изпитвате огромна нужда да ви обичат. А самите вие обичате дори, когато не ви отвръщат със същото.

  1. Щастливецът 

Изключително толерантни сте. Притежавате способността да се поставяте на мястото на другия и да го разбирате. Вярвате, че всеки си има собствен път в живота. Изслушвате внимателно, без да съдите. Обикновено сте завидно спокойни. Трудно се поддавате на стреса и нормалното състояние за вас е да се чувствате щастливи. Не сте от свръхенергичните хора, които не спират да купонясват и се запознават с всеки срещнат, но умеете винаги да се забавлявате по вашия си начин.

  1. Енергичният 

Вие сте очарователно спонтанни и проявявате ентусиазъм за всичко, особено що се отнася до приключенията. Влюбени сте в целия свят. Умеете да карате хората да се смеят, но често се случва и да ги шокирате с неочакваните си действия или изказвания. Именно това ви е интересното. Винаги оставате верни на себе си, не се преструвате, за да оставите добро впечатление. Непрекъснато изникват нови и нови неща, които предизвикват интереса ви и не мирясвате, преди да сте придобили достатъчно знания или умения в конкретните области.

  1. Човекът с пълната чаша 

Голям късметлия сте, вероятно защото самите вие винаги гледате оптимистично на живота. За вас чашата е поне наполовина пълна. Приемате всеки ден на този свят като подарък, от който трябва да се възползвате пълноценно. Не си губите времето за излишни терзания. Радвате се на успехите си, радвате и околните със здравословния си поглед над живота. Използвате всяка възможност да прощавате, да учите, да израствате в личностно отношение.