close
България

Хипермаркет „Практикер“ в Ямбол отваря врати

Praktiker

На 15 юни от 15:00 часа водещата верига магазини за дома и градината – „Практикер“ ще открие хипермаркет в Ямбол. Магазинът е конструиран с модерни облик и концепция и ще предлага на достъпни цени богат асортимент от над 50 хил. продукта за създаването и подобряването на дома и градината. Жителите и гостите на града ще могат да избират продукти на водещи световни и български производители от различни категории – строителни материали, санитария, фаянс и теракот, ламиниран паркет, инструменти за ремонта и градината, осветителни тела, бои и декорация, градина, къмпинг, авто- и велоаксесоари.

Специално за откриването магазин „Практикер“ ще предложи невероятни оферти, включително електрическа косачка Raider за 89 лв., градинска люлка за 85 лв., интериорна врата с каса за 79 лв., моноблок „Видима“ за 99 лв., LED крушка V-TAC, 10 W, само за 1,99 лв. и още над 250 изключителни оферти. За периода на промоцията клиентите ще могат да се възползват от безплатен транспорт в рамките на града, а за избрани продукти и от изплащане на вноски без оскъпяване.

„Практикер“ – Ямбол се намира на бул. „Граф Игнатиев“ 177 до хипермаркет „Технополис“. В приятна обстановка, клиентите ще получат внимателна и професионална консултация и ще могат бързо и лесно, на едно място, да намерят всичко, от което се нуждаят, за да направят дома и градината си по-красиви, уютни и комфортни.