close
България

Четирима пешеходци блъснати в Бургас

peshehodna-pyteka

На 17.07.т.г. около 11.05 ч. на бургаската улица «Янко Комитов», на пешеходната пътека срещу «Тих труд» в посока КАТ, л.а. «Опел Астра», с бургаска регистрация, управляван от 74- годишния С.Д. от Бургас отнема предимството и блъска преминаващата по пешеходна пътека пешеходка С.Й., 16- годишна от Бургас, която с контузия на главата, двете колена, десния лакет и десния палец на крака, без опасност за живота, е прегледана и освободена за домашно лечение.

На 17.07.т.г. около 14.56 ч. на кръстовището на бургаските улици «Стефан Стамболов» и ул. «Дунав», л.а. «Субару Импресия», с бургаска регистрация, управляван от 74- годишния Г.Т. от Бургас, преминавайки на червен светофар, отнема предимството на пешеходците, преминаващи на зелен светофар, като блъска 14- годишния М.К. от Бургас и 27- годишния Д.Б. от Ямбол. М.К. е настанен за лечение в УМБАЛ – Бургас с комоцио, без опасност за живота, а Д.Б. е прегледан и освободен за домашно лечение.

На 17.07.т.г. около 17.51 ч. в района зад бл. 106 в ж.к. «Меден Рудник», л.а. «БМВ», с бургаска регистрация, управляван от 40- годишния Р.К. от с. Равна гора, при движение на заден ход блъска пешеходката К.П., 80- годишна от Бургас, която с фрактура на лявата китка, без опасност за живота, е настанена за лечение в болница «Бургасмед».