close
България

Четирима са задържани за притежание на наркотици в Сливен

narkotici-droga

Четирима са задържани за притежание на наркотици в хода на засилената патрулна дейност в град Сливен.

На 11 януари, в 21,30 часа, при обход на парк „Юнак“, е извършена проверка на лек автомобил „Нисан Микра“. Установени са двама мъже на 26 и 28 години от град Сливен. Те доброволно са предали две пакетчета, съдържащи суха листна маса, която при теста е реагирала на канабис. Двамата са отведени в РУ-Сливен и задържани за 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.

В 23,30 часа, на 11 януари, на бул.“Ст.Стамболов“ е извършена проверка на 29-годишен мъж от град Сливен. В него е намерена и иззета суха листна маса, която при полевия тест е реагирала на канабис. Мъжът е задържан за 24 часа в РУ-Сливен. Образувано е досъдебно производство.

Днес, малко след полунощ, в 00,30 часа, при обход на квартал „Българка“, е извършена полицейска проверка на 32-годишен мъж от град София, пътник в лек автомобил „Шкода Октавия“. Той доброволно е предал две пакетчета, съдържащи суха листна маса, която при теста е реагирала на канабис. Мъжът е задържан за 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.