close
България

Шестима са задържани за притежание на наркотици в Сливен

narkotici-droga

Засилена патрулна дейност в дните преди и по време на студентския празник на РУ-Сливен.  Шестима са задържани за притежание на наркотици.

На  6 декември в град Сливен е извършена полицейска проверка на 30-годишния П. Ж. от град Камено, област Бургас. В него е намерено и иззето топче станиол, съдържащо марихуана. Образувано е досъдебно производство.

Наркотични вещества са иззети на  7 декември при проверка на 18-годишния Д.Б. от град Сливен. Той е установен в кв.“Българка“. Доброволно е предал топче от станиол, съдържащо наркотично вещество. Образувано е досъдебно производство.

На 8 декември, около 22,50 часа, на ул.“П.Яворов“ в град Сливен е извършена полицейска проверка на 38-годишния П.С., като в него е намерено и иззето хартиено пликче, съдържащо бяло кристалообразно вещество, което при направения полеви тест е реагирало на метамфетамин. Образувано е досъдебно производство.

На 8 декември, около 04,25 часа, на бул.“Хаджи Димитър“, е извършена проверка на

28-годишният В.Т. от град Сливен. В него е намерено и иззето пликче, съдържащо бяло кристалообразно вещество, което при направения полеви тест е реагирало на амфетамин. Образувано е досъдебно производство.

Малко след полунощ на 9 декември в кв.“Комлука“ е извършена проверка на лек автомобил „Фолксваген“. 18-годишният М.С., пътник в автомобила, доброволно е предал ръчно свита цигара с марихуана. Образувано е досъдебно производство.