close
България

19-годишна се хвърли гола от 15-ия етаж в Бургас

4435

Момиче полетя от 15-ия етаж на блок 50 в бургаския ж.к. „Славейков“. „Младата жена е само по бикини, съвсем гола”, казал очевидец, цитиран от Флагман.БГ.

Установена е самоличността на младата жена. Това е 19-годишната Евдокия В. Тя е разпозната от свой близък. Районът е окупиран от Криминална полиция и служители на Второ РУП, до тялото е намерен найлонов плик с голямо количество таблетки. Няма информация дали става въпрос за дрога или успокоителни

Оказа се, че това е същата  руса бургазлийка, която привлече вниманието на жителите в района, като се разходи гола до магазина в съседния блок 53 вчера. 19-годишната Евдокия, от скоро живеела в 18-етажната жилищна сграда заедно с приятеля си Георги. Жители на блока разказаха, че той я е прибрал в апартамента, след като заедно били на лечение в психодиспансера, пише burgasinfo.com.

„Лятото, когато прозорците са отворени ставахме свидетели на чести скандали между тях. Тя пищеше „Ще се хвърля, ще скоча“. Георги се опитваше да я укроти, казваше и да се успокои, като и говореше много тихо и внимателно“, разказаха съседи.

Тази сутрин Георги бил с брат си пред входа на блока, когато чистачката, почистваща градинката започнала да крещи: „Човек се хвърли! Помощ, помощ!“.